1/22

Maison individuelle 127 m², à rénover, Karia, Lirkeia

Lirkeia
€ 50 000
3 chambres/pièces
127 m²
1 bain/douche
Non Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 21/08/2024
Description

référence: ARHR1006

Πετρόκτιστη διώροφη οικία 100 ετών προς αναπαλαίωση στον παραδοσιακό ημιορεινό οικισμό της Χούνης. Βρίσκεται σε απόσταση 11 χλμ. από το γραφικό χωριό της Καρυάς, 13 χλμ. από την πόλη του Άργους, 22 χλμ. από την Εθνική Οδό (Ε65) και 173 χλμ. από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ATH). Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται ο αρχαιολογικός χώρος των Μυκηνών, ο αρχαιολογικός χώρος και οι αμπελώνες της Νεμέας και η παραλιακή πόλη του Ναυπλίου. Ο οικισμός είναι χτισμένος σε παρθένο φυσικό περιβάλλον, προσφέρει ιδιωτικότητα συνδυαζόμενη με εύκολη πρόσβαση σε κεντρική οδό και υδρεύεται από τις πηγές του όρους Αρτεμίσιο. Υπάρχει επίσης πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα και Internet.

Η οικία αποτελείται από δύο επίπεδα. Στον ισόγειο χώρο υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης για δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο, ενώ ο πρώτος όροφος μπορεί να διαμορφωθεί ως ενιαίος χώρος καθιστικού και κουζίνας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα οικοδόμησης 260,00 επιπρόσθετων τ.μ. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ένας παραδοσιακός πέτρινος ξυλόφουρνος, ένα πηγάδι, ένα αλώνι και 20 ελαιόδεντρα.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει με την ανακαίνιση του ακινήτου και την διαχείριση του για τις περιόδους που δεν το χρησιμοποιείτε. Με εμπειρία ετών στην ανακαίνιση και διαχείριση ακινήτων μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα!
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
127 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Autres caractéristiques
  • Cheminée
Informations sur les prix
Prix
€ 50 000
Prix au m²
394 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1935
  • État

    À rénover
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+19 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur