Attico 82 m², Terpsithea, Glyfada

Glyfada
€ 300.000
4 locali
82 m²
1 bagno
Piano 2
No Ascensore
Annuncio aggiornato il 17/04/2024
Descrizione

riferimento: 231755

Οροφοδιαμέρισμα σε εσωτερική πολυκατοικία , πλήρως ανακαινισμένο , κατάλληλο για airbnb.Αποτελειται από σαλόνι με ενιαία κουζίνα, μπάνιο και 3 δωμάτια.
Η Γλυφάδα αποτελεί το μεγαλύτερο από τα παραδοσιακά νότια προάστια, και εκτείνεται από την θάλασσα του Σαρωνικού μέχρι τις ρίζες του Υμηττού. Σήμερα θεωρείται κοσμοπολίτικο προάστιο της Αθήνας, με πολλά καταστήματα, χώρους εστίασης και διασκέδασης, και πολυτελείς κατοικίες δίπλα στη θάλασσα. Πληθωρική, διάσημη και mainstream, η Γλυφάδα είναι το συνώνυμο των νοτίων προαστίων και μία από τις πιο αξιόλογες περιοχές τις Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Απέχει οδικώς μισή ώρα από το λιμάνι του Πειραιά και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και μόλις 11 χλμ από το κέντρο της Αθήνας.

Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 82 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 1990, Τζάκι, Ρετιρέ, Πόρτα ασφαλείας, Όροφος: 2ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Διαμπερές, Κουζίνες: 1, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Ενεργειακή κλάση: Β, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Έτος Ανακαίνισης: 2018
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Attico
superficie
82 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
2° piano
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Costi
prezzo
€ 300.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1990
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
B
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista