1/25

Villa unifamiliare Φίλυρο κοντά στο παιδικό χωριό, Filiro, Chortiatis

ChortiatisΦίλυρο κοντά στο παιδικό χωριό
€ 650.000
5+ locali
320 m²
3+ bagni
No Ascensore
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 05/09/2024
Descrizione

riferimento: 763

Φίλυρο κοντά στο παιδικό χωριό πωλείται έπαυλη πολυτελούς κατασκευής με πανοραμική θέα, 320τ.μ. τριών επιπέδων, σε περιφραγμένο οικόπεδο 4,5 στρεμμάτων, διαμορφωμένο με γκαζόν, δέντρα, χώρο πάρκινγκ και σπίτι υπηρεσίας.

Αναλυτικά:

Ισόγειο: 125τ.μ. με 2 Δωμάτια, ενιαία Σαλοκουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει τζάκι  και αποτελεί αυτόνομο διαμέρισμα με δική του είσοδο.
1ος όροφος:  Σαλόνι με τζάκι και μαρμάρινα δάπεδα, τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα, WC και άνετες  βεράντες με καταπληκτική θέα.
2ος όροφος: 3 άνετα Δωμάτια , μεγάλο μπάνιο και αποθήκη.

Διαθέτει πάρκινγκ 4 θέσεων, ατομικό λέβητα πετρελαίου και αντλία θερμότητας με επιδαπέδια θέρμανση, κλιματιστικά, 50 έλατα, γεώτρηση με άφθονο νερό, συναγερμό και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε όλο το οικόπεδο, 2 θωρακισμένες πόρτες, πολλούς βοηθητικούς - αποθηκευτικούς χώρους, σήτες παντού,  μπάρμπεκιου και κεραμοσκεπή. Όλα τα υλικά είναι εξαιρετικής ποιότητας. Ένα μοναδικό ακίνητο που απευθύνεται σε λάτρεις της φύσης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τον παραπάνω κωδικό αναφοράς, όταν επικοινωνήσετε μαζί μας για το συγκεκριμένο ακίνητο. Υπεύθυνος ακινήτου : 2311502029, 2310672029, 6951484346 κος Μαυρίδης Παναγιώτης Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερα ακίνητα στην ιστοσελίδα μας: https://www.metodexi.gr Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες, λειτουργούν στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας (Ν. 4072/2012) της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος του Σ.Μ.Α.Σ.Θ. ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Μ.Α.Σ.Ε. ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ METODEXI ΣΥΚΙΕΣ ΟΔΟΣ ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ 21 website : www.metodexi.gr e-mail : info@metodexi.gr
Caratteristiche
Tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
320 m²
Locali
5+
Camere da letto
5
Bagni
3+
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 650.000
Prezzo al m²
2.031 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

B

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Παναγιώτης ΜΑΥΡΙΔΗΣ