Monolocale piano terra, Centro, Patrasso

Patrasso
€ 230/mese
2 locali
33 m²
1 bagno
Piano T
No Ascensore
Arredato
Annuncio aggiornato il 21/06/2024
Descrizione

riferimento: 9371

ΚΩΔ: 9371- Πάτρα - περιοχή Τ.Ε.Ι, προς ενοικίαση δίχωρη γκαρσονιέρα περίπου 33τ.μ., Ισόγειο, 1 υπνοδωμάτιο, Έτος κατασκευής 2000, σε ΑΡΙΣΤΗ Κατάσταση, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο-κουζίνα, μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση - A/C, ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ με πολυφουρνάκι- ψυγειάκι-κρεβάτι - γραφείο, πρόσοψη, χωρίς κοινόχρηστα, ιδανικό για φοιτητές, σε ΗΣΥΧΟ δρόμο, βαμμένο, Φωτεινό, ντουλάπα, Κοντά σε στάση λεωφορείου στο κέντρο και ΤΕΙ (100μ), Κοντά σε σχολεία, Δίπλα σε καταστήματα, Κοντά σε Super Market, Εστιατόρια, Φαρμακεία, Αρτοποιεία κ.λπ., Εύκολη στάθμευση μπροστά από το σπίτι. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.

αποστάσεις με τα πόδια : 3500μ από πλατεία Γεωργίου Α (κέντρο Πάτρας), 2900μ από πλατεία Υψηλών Αλωνίων, 120μ από ΤΕΙ Πάτρας, 400μ από ΑΤΜ / τράπεζα, 4000μ από ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας.

ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ με μια εικονική ξενάγηση σαν να βρίσκεστε μέσα στο σπίτι!

Η καρφίτσα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί περίπου για ευνόητους λόγους. Η διεύθυνση του ακινήτου είναι πιθανό να αποκλίνει από την πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες τοποθεσίας παρέχονται κατά την επιβεβαίωση της σύσκεψης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 6943931222 ή επισκεφτείτε το site μας www.masteragency.gr χρησιμοποιώντας τον κωδικό 9371.

Τιμή: 230€
ΚΩΔΙΚΟΣ: 9371

► ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.masteragency.gr

* Για τους χώρους και το έτος κατασκευής δεν έχει ελεγχθεί από το γραφείο μας, αναγράφονται με βάση τα όσα μας δηλώνει ο ιδιοκτήτης.
** Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αναγραφή της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΦΜ. σύμφωνα με το Ν. 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Με επαγγελματισμό, ταχύτητα και αξιοπιστία, παρέχουμε υπηρεσίες εξυπηρέτησης και ικανοποίησης των επιθυμιών σας στον τομέα της ενοικίασης, αγοράς, πώλησης και γενικότερης διαχείρισης ακινήτων.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, καθώς και η οργανωμένη και ολοκληρωμένη εργασία που προσφέρει το γραφείο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ: www.masteragency.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας :
► ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.masteragency.gr
► EMAIL: info@masteragency.gr
ΚΙΝΗΤΟ: 6943 93 1222
Caratteristiche
contratto
Affitto
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
33 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Piano terra, con accesso disabili
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Arredato
Costi
prezzo
€ 230/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
2000
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Efficienza energetica
B
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista