Duplex, ottimo stato, 350 m², Kastri, Nea Erithraia

Nea Erithraia
€ 800.000
5+ locali
350 m²
3+ bagni
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 20/04/2024
Descrizione

riferimento: A-02425

Εξαιρετική μεζονέτα τριών επιπέδων προς πώληση στην περιοχή Καστρί, πολύ κοντά στο ξενοδοχείο Domotel καθώς επίσης και στην τοπική αγορά της Νέας Ερυθραίας.
Η μεζονέτα αποτελείται από τρία επίπεδα (ημιυπόγειο, υπερυψωμένο ισόγειο και πρώτο όροφο) συνολικού εμβαδού 350 τετραγωνικών μέτρων, κήπο καθώς επίσης και εσωτερική και εξωτερική θέση στάθμευσης.

Η είσοδος στη μεζονέτα είναι από την στάθμη του υπερυψωμένου ισογείου το οποίο αποτελείτε από μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία και ξεχωριστή κουζίνα η οποία συνορεύει με νομιμοποιημένο κλειστό χώρο με πρόσβαση στην πίσω πλευρά του κήπου.

Στον πρώτο όροφο συναντάμε ένα καθιστικό, διαμορφωμένο ως γραφειακό χώρο/ σαλόνι με πρόσβαση σε μπαλκόνι καθώς επίσης και τα τρία από τα τέσσερα υπνοδωμάτια της κατοικίας. Υπάρχουν δύο μεγάλα μπάνια καθώς επίσης και πρόσβαση σε μπαλκόνια και από τα τρία υπνοδωμάτια.

Στο επίπεδο του ημιυπογείου υπάρχει ένας μεγάλος ενιαίος χώρος (playroom) καθώς επίσης και ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, ένα W.C. ένα laundry room το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί και ως δωμάτιο υπηρεσίας και τέλος υπάρχει εσωτερική πρόσβαση στο κλειστό parking.

Η μεζονέτα έχει παροχή φυσικού αερίου (θέρμανση και νερό), σίτες και μπαριέρες ασφαλείας στα κουφώματα καθώς επίσης και συναγερμό.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
350 m²
locali
5+ (4 camere da letto, 2 altri), 3+ bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 800.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1985
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista