1/25

Terratetto unifamiliare 98 m², ottimo stato, Centro, Patrasso

Patrasso
€ 600/mese
4 locali
98 m²
1 bagno
No Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 20/08/2024
Descrizione

riferimento: 9377

*** Η ΤΙΜΗ ΑΦΟΡΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΩΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ***

ΚΩΔ: 9377 - Πάτρα - Ανθούπολη- προς ενοικίαση Μονοκατοικία 98m², Ισόγειο, προσόψεως, διαμπερές, 3 κυρίως υπνοδωμάτια, Κατασκευής 1985, Ενεργειακή κλάση Δ , σε πολύ καλή κατάσταση. Δίνεται ΜΌΝΟ επιπλωμένο πλήρως όπως ακριβώς φαίνεται στις φωτογραφίες. ενιαίο σαλόνι-κουζίνα , λουτρό, Κουφώματα αλουμινίου, μεγάλη αυλή μπροστά - πίσω, κήπος, θέρμανση με τζάκι + A/C, χωρίς κοινόχρηστα, ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ 10/01/2025 , ιδανικό για οικογένεια και εργαζόμενους, Φωτεινό, ντουλάπες, Κοντά σε στάση λεωφορείου, Κοντά σε σχολεία, Δίπλα σε καταστήματα, Κοντά σε Super Market, Φαρμακεία, Αρτοποιϊα κτλ.

Αποστάσεις με τα πόδια : 3100μ από πλατεία Γεωργίου Α' ( κέντρο Πάτρας) , 3200μ από Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, 2800μ από ΚΤΕΛ Νομού Αχαΐας, 2900 μ από ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, 5100μ από Πανεπιστήμιο Πατρών, 6400 από ΤΕΙ Πατρών, 950μ από ΑΤΜ/Τράπεζα, 4400μ από Κ.Ε.Τ.Χ. Στρατόπεδο Πάτρας, 950μ από Ολύμπιον Θεραπευτήριο, 750μ από σχολεία.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ με εικονική περιήγηση σαν να είστε εντός του σπιτιού!

Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Η διεύθυνση του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται κατόπιν επιβεβαίωσης της συνάντησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6943931222 ή επισκεφθείτε το site μας www.masteragency.gr χρησιμοποιώντας τον κωδικό 9377.

Μεσιτική αμοιβή επί της τελικής τιμής του ενοικίου .
Τιμή: 600€
ΚΩΔΙΚΟΣ: 9377

*Συζητήσιμη τιμή εφόσον γίνει κράτηση για μεγάλο διάστημα ( χειμερινοί μήνες ) - πάντα μικρότερη διάρκεια από 6 μήνες. Ελάχιστη διάρκεια 1 Μήνας*

► WEBSITE: www.masteragency.gr

*Για τα εμβαδά και το έτος κατασκευής δεν έχει γίνει έλεγχος από το γραφείο μας, αναγράφονται με βάσει του ότι δηλώνει ο ιδιοκτήτης σε εμάς.
**Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Με επαγγελματισμό , ταχύτητα και αξιοπιστία , εξασφαλίζουμε υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επιθυμιών σας στον χώρο της ενοικίασης, της αγοράς , της πώλησης και της γενικής διαχείρισης των ακίνητων.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η πολυετή πείρα μας στον χώρο, καθώς και η οργανωμένη και ολοκληρωμένη δουλειά που προσφέρει το γραφείο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : www.masteragency.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ :
► WEBSITE : www.masteragency.gr
► E-MAIL : info@masteragency.gr
► ΚΙΝΗΤΟ : 6943 93 1222
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Affitto | Immobile a reddito
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
98 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
1
Arredato
Balcone
Riscaldamento
Centralizzato, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 600/mese
Prezzo al m²
6 €/m²
Dettaglio dei costi
Cauzione
Non indicata
Efficienza energetica

Consumo di energia

Γ

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

ΡΕΝΙΑ ΜΑΚΡΗ