Terreno non edificabile in Vendita

Toroni
€ 65.000
500 m²
Annuncio aggiornato il 12/06/2024
Descrizione

riferimento: 20227

Στον οικοδομικό συνεταιρισμό στο Κριαρίτσι της Χαλκιδικής πωλείται γωνιακό οικόπεδο πολύ κοντά σε παραλίες, με θέα στη θάλασσα και στη χερσόνησο του Άθωνα. Το οικόπεδο έχει κάλυψη 40%, συντελεστή δόμησης 0,4, με μέγιστο όμως εμβαδόν δομημένης επιφάνειας τα 120τ.μ. Ο επιτρεπόμενος αριθμός ορόφων είναι δύο και μέγιστο ύψος των κτιρίων τα 7,50 μέτρα, συν 1,5 ακόμη μέτρο για υποχρεωτική κατασκευή στέγης. Απαγορεύονται τα τροχόσπιτα. Πρόκειται για πρότυπο οικισμό όπου έχουν ολοκληρωθεί τα έργα υποδομής, ασφαλτοστρώσεις, βιολογικός καθαρισμός, υδατοδεξαμενή κλπ και μπορεί πλέον κανείς να βγάλει άμεσα άδεια για να χτίσει.
Η απόσταση του οικοπέδου από τη θάλασσα έχει ως εξής: Παραλία Κληματαριά 300μ (μέτρηση σε ευθεία γραμμή μέσω χαρτών google), παραλία Τηγάνια 500μ, παραλία Κριαριτσίου 650μ.
Μία πολύ καλή επένδυση σε μια περιοχή που συνεχώς αναβαθμίζεται.

Το μεσιτικό γραφείο Tavlaridis properties λειτουργεί από το 1986 διασφαλίζοντάς σας εμπειρία και σοβαρότητα στις συναλλαγές. Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας παρείχε ο εντολέας. Κατά την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητάς σας για τη σύνταξη της εντολής υπόδειξης.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Terreno non edificabile
superficie
500 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
Costi
prezzo
€ 65.000
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista