1/25

Terratetto unifamiliare 300 m², ottimo stato, Centro, Panorama

Panorama
€ 670.000
5+ locali
300 m²
3+ bagni
Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 11/07/2024
Descrizione

riferimento: xl_2302

ΠΑΝΟΡΑΜΑ Ν751.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ εξαιρετικής κατασκευής αυτόνομη μεζονέτα 4 επιπέδων, 300τμ, κατασκευής 2000 και ανακαινισμένη το 2021 σε οικισμό συγκροτημάτων 18 μονοκατοικίών.

Το ακίνητο θερμαίνετε με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, κλιματισμό σε όλους τους χόρους, έχει πόρτα ασφαλείας, σίτες, κουφώματα με τριπλούς υαλοπίνακες, συναγερμό, είναι διαμπερές και πολύ φωτεινό, έχει κουφώματα εξωτερικά επενδυμένα με ξύλο, μπανιέρες με τζακούζι, επώνυμες εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές,
υπνοδωμάτια με δάπεδα από ξύλο δρυός και κοινόχρηστοι χώροι, κλιμακοστάσια και καθιστικό επενδυμένα με λευκό περλέ Ναξιώτικο μάρμαρο, ενεργειακό τζάκι, μεγάλες βεράντες μπρος πίσω με τέντες ενώ στην μπροστινή του βεράντα έχει BBQ.
Επιπλέον διαθέτει δική αποκλειστική αυλή, πολύ μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα και έχει εσωτερικό ασανσέρ το οποίο συνδέεται από το υπόγειο πάρκινγκ εως το επίπεδο 2. Εξαιρετικά φροντισμένος, από κηπουρό, περιβάλλον χώρος και μεγάλη λειτουργική πισίνα επιβλεπόμενη από επαγγελματία συντηρητή.

Η εν λόγω μεζονέτα διαθέτει στον όροφο 3 υπνοδωμάτια με μπάνια σε κάθε υπνοδωμάτιο με ντουλάπες .
Στο μεσαίο επίπεδο αποτελείται από σαλόνι με μεγάλα ανοίγματα, με εσωτερικό αίθριο τραπεζαρία, ενεργειακό τζάκι, κουζίνα με νησίδα και wc, ανελκυστήρα σε όλα τα επίπεδα .
Στο ισόγειο διαθέτει ένα αυτ'ονομο διαμέρισμα με υπνοδωμάτιο, μπάνιο, καθιστικό με κουζίνα και αποθήκη, εγκατάσταση κλιματισμού και συναγερμού, ντουλάπες, θυροτηλεόραση , θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου ,ηλεκτρικά ρολά, 30τμ. υπόγειες θέσεις πάρκινγκ.
Στο υπόγειο βρίσκεται το Guest -Room με δικό του μπάνιο, Laundry-Room με πρόσβαση στο υπόγειο πάρκινγκ με 2 κλειστές θέσεις.

Η ιδιαίτερη κατοικία προορίζεται για οικογένεια με διάθεση παραμονής σε ήσυχη και ασφαλή γειτονιά πολύ κοντά στο περιφερειακό και τη στάση του αστικού.

Like us on facebook! www.facebook.com/xlensrealestate/

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Η μεσιτική αμοιβή είναι 2%.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
1
Piani edificio
4
Ascensore
Superficie
300 m²
Locali
5+
Camere da letto
5
Bagni
3+
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
  • Impianto tv con parabola satellitare
  • Piscina
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 670.000
Prezzo al m²
2.233 €/m²
Dettaglio dei costi
Spese condominio
€ 30/mese
Efficienza energetica

Consumo di energia

B+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista