Terreno non edificabile in Vendita

Nea AgchialosΒόλου-Φαρσάλων, Βόλος 38334
€ 37.000
4.028 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 03/04/2024
Descrizione

riferimento: EK-30393

Στον κόμβο του Μαράθου (Νέα Αγχίαλος) πωλείται φανταστικό οικόπεδο/γεωτεμάχιο εμβαδού 4.028 τ.μ. με δυνατότητα κτίσματος έως 207 τ.μ. για κατοικία/ες. Το ακίνητο είναι σχεδόν επίπεδο και δεν απαιτούνται χωματουργικές εργασίες, Δ.Ε.Η., νερό, τηλέφωνο στην άκρη του οικοπέδου, χωρίς δέντρα (καθαρό), έχει άμεση πρόσβαση από την Εθνική οδό Βόλου – Αγχιάλου, εφάπτεται σε ασφαλτόδρομο και η αναφαίρετη και πανοραμική του θέα σε αφήνει άφωνο!!! Λόγω της θέσης κλειδί του το ακίνητο προσφέρεται και για πολλαπλές χρήσεις (εκτός κατοικίας) με πολύ μεγαλύτερο συντελεστή δόμησης.
Υ.Γ. Δεν θα ήθελα να ξεχνάτε ότι οι ευκαιρίες δεν περιμένουν! Ναι μεν είστε όλοι καλεσμένοι … αλλά την νύφη ένας θα την πάρει και εύχομαι σύντομα να γίνω κουμπάρος!!!
Παρατήρηση: (Το στίγμα στον χάρτη δεν υποδηλώνει πάντα την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου).

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς επί 41ετίας (21 έτη στο Τορόντο του Καναδά και τα τελευταία 20 έτη στην Ελλάδα). Εκμεταλλευόμενος την πλούσια αυτή εμπειρία, θεωρώ ότι είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω επαρκώς στην αγοραπωλησία ή μίσθωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσία σας. Καθ’ όλη την διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου, να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας και σε συνεργασία με διακεκριμένους Μηχανικούς, Τοπογράφους, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Οικονομικούς Συμβούλους, θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στην διεκπεραίωση της εκάστοτε συμβολαιογραφικής πράξης.

Σε περίπτωση που το εύρος των ακινήτων μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, καθώς έχουμε στην διάθεσή μας ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν την προβολή/διαφήμισή τους στο διαδίκτυο για προσωπικούς τους λόγους.
Caratteristiche
Contratto
Vendita
Tipologia
Terreno non edificabile
Superficie
4.028 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 37.000
Prezzo al m²
9 €/m²
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista