1/25

Terreno edificabile in Vendita

CefaloniaΡατζακλί, Greece
€ 110.000
4.330 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 23/08/2024
Descrizione

riferimento: 1-961

Κωδικός ακινήτου: 1-961 - Κεφαλονιά Ελείοι-Προνοί Ρατζακλί ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 4330 τ.μ. μόνο 186 μέτρα από τη θάλασσα Διαθέτει απόσταση από αεροδρόμιο 25000 μέτρα Τιμή: 110.000 € (Κωδικός γραφείου ΡΑΤΖΑΚΛΙ-RATZAKLI) Το γραφείο μας διαθέτει προς πώληση άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο στο Ρατζακλί Κεφαλονιάς.
Το συνολικό του εμβαδόν ανέρχεται στα 4330 τ.μ. και είναι ιδανικό για οικοδόμηση μόνιμης κατοικίας ή βίλας. Διαθέτει μονοπάτι αλλά και δρόμο που οδηγεί σε κρυφή παραλία.

Τα Ρατζακλί είναι χωριό της νοτιοανατολικής Κεφαλονιάς και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο από τα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα του νησιού, την Σκάλα και τον Κατελειό.

Ανήκει στο δημοτικό διαμέρισμα της Σκάλας, του χωριού που βρίσκεται προς τα ανατολικά και που είναι από τα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα της Κεφαλονιάς, μαζί με τους οικισμούς Αλειμματάς και Φανιές. Προς τα δυτικά από το Ρατζακλί βρίσκουμε ένα ακόμη δημοφιλή τουριστικό προορισμό του νησιού, τον Κατελειό.
Το χωριό πήρε το όνομά του από τη λέξη ρατζάτ, που σημαίνει σταφίδα, καθώς παλαιότερα, το Ρατζακλί ήταν το κέντρο παραγωγής σταφίδας όλης της Κεφαλονιάς.

Η παραλία που βρίσκεται πιο κοντά στο Ρατζακλί είναι τα Καμίνια, μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Κεφαλονιάς: ολόχρυση άμμος και καταγάλανα νερά. Στη μια της άκρη μάλιστα γεννά τα αυγά της η θαλάσσια χελώνα caretta – caretta. Από το Ρατζακλί θα θαυμάσετε απεριόριστη θέα προς τη Ζάκυνθο, το Ιόνιο και τον όρμο του Κατελειού.
Caratteristiche
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Tipologia
Terreno edificabile
Superficie
4.330 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 110.000
Prezzo al m²
25 €/m²
Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista