Θέα από μπαλκόνι
Μπάνιο
Μπάνιο
Ύπαρξη ανθρώπου
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Πισίνα
Κουζίνα
Πισίνα
Πισίνα
Μπάνιο
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
1/25

Terratetto unifamiliare Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου, 191 00, Κινέτα, Kineta, Megara

MegaraΠαλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου, 191 00, Κινέτα
€ 2.200.000
4 locali
274 m²
3 bagni
No Ascensore
Arredato
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 05/09/2024
Descrizione

riferimento: 601894

Κωδικός ακινήτου: 601894 - Μέγαρα Κινέτα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 274 τ.μ. σε οικόπεδο 1700 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1991 με ενεργειακή κλάση Ε και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, μαρμάρινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, playroom, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 50000 μέτρα απόσταση από χωριό 500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 80000 μέτρα - Τιμή: 2.200.000 €
Πολυτελής παραθαλάσσια βίλλα σε ειδυλλιακή τοποθεσία με άμεση και ιδιωτική πρόσβαση σε υπέροχη παραλία της Κινέτας που βρίσκεται μπροστά στο σπίτι. Η κατοικία είναι συνολικού εμβαδού 274 τ.μ. και εκτείνεται σε τρία επίπεδα. Η εντυπωσιακή υπερυψωμένη είσοδος καταλήγει σε έναν πανέμορφο ενιαίο και φωτεινό χώρο τραπεζαρίας - καθιστικού με τζάκι, και κουζίνας και μαζί ένα (1) master υπνοδωμάτιο ολοκληρώνουν το υπερυψωμένο ισόγειο επίπεδο. Όλοι οι χώροι στο μεσαίο επίπεδο έχουν θέα στον κήπο με την πισίνα και στην θάλασσα.
Στον όροφο συναντάμε δύο (2) υπνοδωμάτια με μεγάλα μπαλκόνια και ένα μπάνιο
Το ημιυπόγειο - επίπεδο στεγάζει ένα ενιαίο χώρο για χρήση playroom μαζί με ένα ευρύχωρο τέταρτο (4) υπνοδωμάτιο συν ένα (1) μπάνιο. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει επίσης κλειστό γκαράζ με εσωτερική πρόσβαση στο σπίτι καθώς και μία μεγάλη αποθήκη. Οι εξωτερικοί χώροι περιμετρικά της κατοικίας είναι διαμορφωμένοι με γκαζόν, πλακοστρώσεις και κήπους. Η πισίνα δουλεύει με φιλτραρισμένο θαλασσινό νερό το οποίο προέρχεται από ιδιωτική γεώτρηση όπως επίσης και η άρδευση για τις ανάγκες του κήπου. Με θέα στην παραλία, μια ανεξάρτητη υπερυψωμένη βεράντα προσφέρει ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη θέα στην παραλία, ενώ κάτω από αυτήν υπάρχουν εγκαταστάσεις για εξωτερική κουζίνα. Οι καταπράσινοι χλοοτάπητες ποτίζονται από το πηγάδι του καταλύματος (ανεξάρτητη παροχή νερού) και υπάρχει μια μεγάλη δεξαμενή νερού για πόσιμο νερό.
Υπεύθυνος Ακινήτου: Αλέξανδρος Μιχαήλ - Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29340 - Κινητό (whatsApp / viber): +30 6934 737 831 - Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο, Άργους 33, Τ.Κ 21100 - www.argolida-realestate.com - alexandros@argolida-realestate.com.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
274 m²
Locali
4
Camere da letto
4
Bagni
3
Arredato
Balcone
No
Box, posti auto
1 in box privato/box in garage, 1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
  • Impianto tv con parabola satellitare
  • Piscina
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 2.200.000
Prezzo al m²
8.029 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

Ε

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Αλέξανδρος Μιχαήλ