Trilocale Ούλωφ Πάλμε 134, Ηράκλειο 71500, Centro, Candia

CandiaΟύλωφ Πάλμε 134, Ηράκλειο 71500
€ 425.600
4 locali
112 m²
2 bagni
Piano 3
Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 31/07/2024
Descrizione

riferimento: EK-3367917

Πωλείται διαμέρισμα 3ου ορόφου 112τμ. σε νεόδμητη πολυκατοικία στην Ούλωφ Πάλμε. Περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλόνι, μπάνιο και WC. Πολυτελή, προσόψεως, με μεγάλους και άνετους χώρους και βεράντες.Με θέση parking και άνετη αποθήκη στο υπόγειο. Με ηλιακό θερμοσίφωνα, ενεργειακά κουφώματα, θερμομόνωση, υγρομόνωση στην ταράτσα, κεραία, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Πλήρης αυτόνομη θέρμανση με ατομική αντλία θερμότητας fan coins για ψύξη και θέρμανση.Με θέση φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου.Η πολυκατοικία αποτελείται από 6 αυτόνομα οροφοδιαμερίσματα.ΠΕΑ Α+. Μπορούν να γίνουν παρεμβάσεις στα σχέδια.
Τιμή 425.600 ευρώ.

Το γραφείο μας REA⅃ BROKERS δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες Διαχείρισης Ακινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης. Με επαγγελματισμό και αξιοπιστία, φιλική προσέγγιση και γνώση της αγοράς χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και σας βοηθούμε να βρείτε το ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Με συνεργάτες νομικούς, μηχανικούς, συμβολαιογράφους και φοροτεχνικούς εξασφαλίζουμε την εγκυρότητα της αγοραπωλησίας. Ενημερώνουμε χωρίς κόστος για υπηρεσίες μηχανικών, διακοσμητών και τεχνικών για υπηρεσίες κατασκευής, ανακαίνισης και επισκευής ακινήτων.
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
3
Ascensore
Superficie
112 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
2
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in box privato/box in garage
Riscaldamento
Autonomo
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
Costi
prezzo
€ 425.600
spese condominio
€ 50/mese
Efficienza energetica

Consumo di energia

A+

Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista