Appartamento nuovo, piano terra, Center, Voula

Voula
€ 2.000.000
5+ locali
330 m²
3+ bagni
Piano T
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 30/05/2024
Descrizione

riferimento: PLT2429

Βούλα Κάτω .Σε ένα από ωραιότερα προάστεια της Αθηναϊκής Ριβιέρας και κοντά στην παραλία, διατίθεται προς πώληση πολυτελέστατο minimal διαμέρισμα 330 τ.μ. Ισογείου -1ου ορόφου με αποκλειστική χρήση κήπου 390 τ.μ. με πισίνα .
Είναι κατασκευή του 2022 και η σύγχρονη εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του με τις υψηλές προδιαγραφές κατασκευής κατατάσσει το κτίριο στην κλάση Α+ ως προς την ενεργειακή απόδοσή του.
Το Διαμέρισμα είναι σε 2 επίπεδα ,το ισόγειο που είναι 151 τ.μ. αποτελείται από ένα εντυπωσιακό σαλόνι φωτεινό με μοντέρνο ενεργειακό τζάκι και μεγάλες τζαμαρίες με θέα στον όμορφα διαμορφωμένο κήπο με πυκνή βλάστησή και πισίνα ,επίσης έχει ειδικές κατασκευές σε ψευδοροφές με κρυφούς φωτισμού και μεγάλη κουζίνα ανεξάρτητη εισαγωγής με υψηλής αντοχής λάκα με πάγκους Corian . Με εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον 1ο όροφο με εμβαδόν 120 τ.μ. είναι τα υπνοδωμάτια όλα en-suite με 3 πολυτελή μπάνια .
Διαθέτει - Εφαρμογές Smart Home "έξυπνο σπίτι", ενδοδαπεδια θέρμανση με αντλία θερμότητάς ανά όροφο, συστήματα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας, ,θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα Αλουμίνιου και κουπαστές μπαλκονιών από κρύσταλλα triplex, σύγχρονες εγκαταστάσεις οπτικοακουστικών μέσων και Internet, τελευταίας τεχνολογίας συναγερμό με κάμερες CCTV, και πυρασφάλειας, υψηλής ποιότητας κεραμικά και Πορσελάνινα Πλακίδια επενδύσεων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, Ντουλάπες και κουζίνα από Λάκα υψηλής αντοχής, αρίστη υγρομόνωσή Πιστοποιημένη υψηλή κατηγορία σκυροδέματος, εσωτερικό ασανσέρ, 2 υπόγειες Θέσεις στάθμευσης ,αποθήκη 23 τμ και Ανεξάρτητο υπόγειο Studio 59 m² με φυσικό φως. Παράδοση 2023 Το προτείνουμε Ιδανικό διαμέρισμα για οικογένεια σε 5 λεπτά με τα πόδια είσαι στην τοπική αγορά και στην θάλασσα
PLMS REAL ESTATE_ κωδ: PLT2429_ Ζουμπούλη Θεοδώρα_Τήλ: 6932252468 – 210 9654324_ e-mail: info@plms.gr, URL: www.plms.gr.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
330 m²
locali
5+ (5 camere da letto, 2 altri), 3+ bagni
piano
Piano terra, con accesso disabili
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Balcone
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 2.000.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2022
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista