1/8

Terratetto unifamiliare 73 m², ottimo stato, Centro, Kiparissia

Kiparissia
€ 80.000
2 locali
73 m²
1 bagno
No Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 23/08/2024
Descrizione

riferimento: W-02Q2KP

Το “Agaliani Stone House” είναι ένα παραδοσιακό πετρόχτιστο σπίτι, που βρίσκεται στην Αγαλιανή έναν γραφικό οικισμό πάνω σε ένα λόφο που δεσπόζει στις απέραντες παραλίες του Κυπαρισσιακού κόλπου.

Το ακίνητο έχει εμβαδόν 70 τ.μ., είναι πρόσφατα ανακαινισμένο και στο χώρο κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο. Αποτελείται από δύο χώρους, μεγάλη ενιαία κουζίνα με τραπεζαρία και τζάκι, καθώς και ένα υπνοδωμάτιο.

Το σπίτι έχει ανεπανάληπτη θέα, καθώς βρίσκεται σε υπερυψωμένη σημείο, διαθέτει πλούσιο κήπο, στον όποιον μπορούν να καλλιεργηθούν οπωροφόρα και διακοσμητικά φυτά. Ο κήπος και το σπίτι περιβάλλονται από μια καλοχτισμένη πέτρινη μάντρα.

Κατασκευασμένο με απλά αλλά καλής ποιότητας υλικά που δένουν με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα.

Η Αγαλιανή είναι ένα χωριό που βρίσκεται στη Δυτική Μεσσηνία. Χτισμένη σε ένα λόφο ακριβώς πάνω από τις ακτές του Ιονίου πελάγους προσφέρει υπέροχη θέα στις αμμώδεις και απέραντες παραλίες του Κυπαρισσιακού κόλπου.

Η απόσταση από την πλησιέστερη αμμουδιά που είναι και από τις ομορφότερες είναι λιγότερη από 15 min. Το χωριό περιβάλλεται από πυκνά δάση από πεύκα και βελανιδιές, και από μικρούς ορεινούς ελαιώνες που παράγουν ένα από τα καλύτερα λάδια της Μεσογείου. Λόγω των ιδιαίτερων προσόντων της, η Αγαλιανή έχει γίνει κατοικία, μόνιμη ή καλοκαιρινή, πολλών ανθρώπων από όλη την Ευρώπη, που έχουν τη δυνατότητα να κτίσουν η να αγοράσουν σπίτι εκεί.

Οι δασωμένοι λόφοι της κρύβουν έναν σημαντικό αριθμό από εξοχικά σπίτια και πολυτελείς βίλες, που απολαμβάνουν μια υπέροχη θέα στην απέραντη θάλασσα και τις ακτές της.

Η απόσταση από την κοντινότερη πόλη, την Κυπαρισσία, είναι 14 χιλιόμετρα. Στην Κυπαρισσία υπάρχουν όλες οι ανέσεις: αγορά, ξενοδοχεία, ιατροί, νοσοκομείο, σταθμοί λεωφορείων, σχολεία, κολυμβητήριο, γυμναστήρια κτλ.

Η απόσταση από το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι 70 χιλιόμετρα και από την Αθήνα 2,5 με 3 ώρες οδικώς.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
73 m²
Locali
2
Camere da letto
1
Bagni
1
Arredato
Balcone
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 80.000
Prezzo al m²
1.096 €/m²
Dettaglio dei costi
Spese condominio
€ 40/mese
Efficienza energetica
  • Stato

    Ottimo / Ristrutturato
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+5 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista