Monolocale Υψηλάντου 29, Αθήνα 10675, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosΥψηλάντου 29, Αθήνα 10675
€ 550.000
2 locali
55 m²
1 bagno
Piano T
No Ascensore
Annuncio aggiornato il 08/03/2024
Descrizione

riferimento: 89415

Κολωνάκι πωλείται ισόγειο διαμέρισμα επιφάνειας 55τμ, προσόψεως, φωτεινό, αποτελούμενο από 2 δωμάτια που διαχωρίζονται από συρόμενη πόρτα, ανεξάρτητη κουζίνα, μπάνιο. Διαθέτει κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, δρύινα πατώματα, κλιματισμό, ντουλάπες. Σε εξαιρετική τοποθεσία, πλησίον Σταθμού μετρό Ευαγγελισμός, πλησίον Εθνικής Πινακοθήκης. Κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση (ιατρείο, δικηγορικό γραφείο, συμβολαιογραφείο, λογιστικό γραφείο, αρχιτεκτονικό).

Ζητήστε επίσκεψη του ακινήτου ακολουθώντας τον σύνδεσμο δημοσίευσης https://cityvalue.gr/property/89415-2 .

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://cityvalue.gr. Στο CityValue Real Estate οι υπηρεσίες – One Stop Shop – που παρέχουμε καλύπτουν όλο το φάσμα της διαδικασίας. Από την εύρεση/πώληση ενός ακινήτου, έως την διαχείριση και ανακαίνιση του. Επίσης, έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τον νομικό, τεχνικό έλεγχο του ακινήτου που σας ενδιαφέρει, καθώς και την σύνταξη έκθεσης εκτίμησης για λογαριασμό σας.

-2 .

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://www.cityvalue.gr. Στο CityValue Real Estate οι υπηρεσίες – One Stop Shop – που παρέχουμε καλύπτουν όλο το φάσμα της διαδικασίας. Από την εύρεση/πώληση ενός ακινήτου, έως την διαχείριση και ανακαίνιση του. Επίσης, έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τον νομικό, τεχνικό έλεγχο του ακινήτου που σας ενδιαφέρει, καθώς και την σύνταξη έκθεσης εκτίμησης για λογαριασμό σας.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
55 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Piano terra
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Costi
prezzo
€ 550.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1965
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a metano
Efficienza energetica
Η
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista