Bilocale primo piano, Ano Ilioupoli, Ilioupoli

Ilioupoli
€ 350.000
3 locali
235 m²
2 bagni
Piano 1
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 20/03/2024
Descrizione

riferimento: W-02QUIU

Εάν θέλετε να ζείτε σε ένα ζεστό σπίτι με ξύλινα πατώματα, σε ένα σπίτι που προσφέρει μεγάλους χώρους, με επενδυτικό χαρακτήρα και βοηθητικούς χώρους, τότε αυτό το ακίνητο θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας! Αυτό το καταπληκτικό ακίνητο βρίσκεται στον 1ο & 2ο όροφο μιας όμορφης κατοικίας στην Άνω Ηλιούπολη που αποτελείται από δύο επίπεδα και ένα κατάστημα 110 τμ στο ισόγειο. Στον πρώτο όροφο συναντάμε ένα ευρύχωρο και ταυτόχρονα ζεστό σαλόνι, το οποίο είναι διακοσμημένο με ξύλινες επενδύσεις και κουφώματα, μια μεγάλη κλειστή κουζίνα με άνετο χώρο καθιστικού, 2 μεγάλα υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες και ξύλινα πατώματα, 1 μπάνιο και 1 WC. Ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο, συναντάμε ένα αυτόνομο studio 25 τμ με εντοιχιζόμενη ντουλάπα, χώρο για διπλό κρεββάτι, WC, ένα μικρό κουζινάκι και φυσικά τη χρήση της υπέροχης αποκλειστικής ταράτσας περίπου 70 τ.μ. που μπορεί να προσφέρει υπέροχες στιγμές με συντροφιά τον αττικό ουρανό και την ανοιχτή του θέα. Το ακίνητο προσφέρει έναν επιπλέον χώρο 2 επιπέδων στο ισόγειο 110 τμ για χρήση καταστήματος ή ότι άλλο θα ήθελε να το διαμορφώσει ο νέος ιδιοκτήτης. Το ακίνητο διαθέτει αυτονομία πετρελαίου ξεχωριστά για τον κάθε όροφο, πρόσοψη διακοσμημένη με πέτρα, τριφασικό ρεύμα στη γραμμή του καταστήματος, δυνατότητα επιπλέον δόμησης στον δεύτερο όροφο, 2 αποθηκευτικούς χώρους.

* Το Ενεργειακό Πιστοποιητικο βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης

Τοποθεσία: Η Ηλιούπολη είναι περιοχή του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας και βρίσκεται στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού σε υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής.
Μοναδικά χαρακτηριστικά:Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έντονη οικοδομική δραστηριότητα. Η περιοχή χαρακτηρίζεται επίσης από αρκετό πράσινο, καλή ρυμοτομία όσον αφορά το κεντρικό και ανατολικό της τμήμα. Καλύπτει έκταση περίπου 12.700 τετραγωνικών χιλιομέτρων, εκ των οποίων σχεδόν το ήμισυ είναι δασική. Πρόκειται για μια κατοικημένη περιοχή με κυρίως χαμηλά κτίρια με ιδιωτικούς κήπους και μεγάλους δρόμους γεμάτους πράσινο. Η γειτονιά προσφέρει όλες τις ανέσεις, αγορές, καφετέριες και εστιατόρια στους κατοίκους της, οι οποίοι ταυτόχρονα απολαμβάνουν σε κοντινή απόσταση τις διαδρομές πεζοπορίας του βουνού Υμηττού, καθώς και την παραλία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
235 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
1° piano
totale piani edificio
3 piani
altre caratteristiche
Balcone
Giardino comune
Infissi esterni in doppio vetro / legno
Costi
prezzo
€ 350.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1990
riscaldamento
Centralizzato
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista