1/25

Terratetto unifamiliare Κορυτσάς, 21, Profitis Ilias, Kifissia

KifissiaΚορυτσάς, 21
€ 1.250.000
4 locali
192 m²
2 bagni
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 23/08/2024
Descrizione

riferimento: EK-3707211

Οικόπεδο γωνιακό επικλινές 530 τμ. διαστάσεις: 24.85* 24.60*26.48*17.76. Πρόσοψη οικοπέδου (Κορυτσάς): 24,85μ. Yπολοιπο συντελεστη δομησης 168τμ

Μονοκατοικία, γωνιακό, βρίσκεται στην οδό Κορυτσάς 21 και Κυπαρισσίας, Κηφισιά 14561.
Μονοκατοικία του 1977. (Η οικοδομική αδεια βγηκε προς το τελος του 1975 και ολοκληρωθηκε το 1977.)

Ένα σπίτι που παρόλο που χτίστηκε το 1977 ...ο μοντέρνος σχεδιασμός του, το κατατάσσει ως ένα από τα πιο ωραία σπίτια που ανήκουν στον Αθηναϊκό Μοντερνισμό του 1970΄. Φτιάχτηκε από γνωστό πολιτικό μηχανικό και από τον διακεκριμένο αρχιτέκτων μηχανικό τον κ. Ηλία Γουναρόπουλο. Πρόσοψη οικοπέδου: 24,85μ.

Το σπίτι είναι 150 τμ και έχει 42τμ υπόγειο με λεβητοστάσιο. Το σπίτι έχει πυλωτή και γκαράζ για 4 αμαξια. Είναι διαμπερές, προσόψεως, γωνιακό και, Φωτεινό... σου βγάζει μια αίσθηση ελευθερίας και ηρεμίας. Έχει 1 μεγάλο σαλόνι, 1 χωλ, 2 μπάνια (1 μικρό και 1 μεγάλο), 1 κουζίνα και 3 υπνοδωμάτια. Έχει μια μεγάλη βεράντα βορινή που ενώνεται με το σαλόνι και την κουζίνα, και 3 βεράντες πιο μικρές που αντιστοιχούν σε κάθε δωμάτιο και μια πολύ μικρή βεράντα από την πίσω μεριά του σπιτιού.

Το σπιτι εχει υπολοιπο συντελεστη δομησης 168τμ. Αρα μπορει π.χ. να χτιστει αλλος ενα οροφος 150 τμ πανω απο τον ηδη υπαρχον και μενουν και 18 τμ. στην ταρατσα (στουντιο - δώμα - Θα μπορουσε να γινει roof garden)) . Συντελεστη δομησης Κηφισια 0,6 -συντελεστης καλυψης 0,4. Στον συντελεστη δομησης δεν προσμετράται το υπογειο - λεβητοστασιο 42τμ.

Υπολογισμος υπολοιπου συντελεστης δομησης:
530τμ (το οικοπεδο) * 0,6 (συντελεστης δομησης) = 318τμ.
Αν απο αυτο αφαιρεσουμε τα 150τμ του ηδη υπαρχοντος οροφου,
μενουν 168τμ υπολοιπο συντελεστη δομησης).

Η μονοκατοικία έχει χτιστεί στη μέση του οικοπέδου...και ο κήπος είναι γύρω του . Επιφάνεια Οικοπέδου: 530 τ.μ.
Πρόσοψη οικοπέδου: 24,85μ.

Βρίσκεται σε πολύ ωραία και καλή περιοχή της Κηφισιάς, πολύ κοντά στο τρένο (σε 5 λεπτά με τα πόδια βρίσκεται ο σταθμός τρένου «κατ» και σε 5 λεπτά με τα πόδια βρίσκεται ο σταθμός τρένου «Κηφισιά». Στάση λεωφορείου υπάρχει σε 10 λεπτά με τα πόδια. Η Εθνική οδός είναι πολύ κοντά (10 λεπτά με το αμάξι) και ο κεντρικός δρόμος «Κηφισίας» απέχει από το σπίτι 5 λεπτά με το αμάξι. Σε 10 λεπτά με τα πόδια είσαι στο κέντρο της Κηφισιάς.

Σε απόσταση 5 λεπτών από το σπίτι βρίσκεται το Νοσοκομείο ΚΑΤ. Επίσης 5 λεπτά από το σπίτι βρίσκεται το αθλητικό κέντρο "Ζηρινειο" του δήμου Κηφισιάς.

Το σπίτι θέλει ανακαίνιση.

Είναι όμορφο σπίτι με μοντέρνο σχεδιασμό, σε ωραίο μέρος και περιοχή, (πολύ κοντά σε τρένο, σε λεωφορείο, στην Εθνική οδό, σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς και δίπλα σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία - το νοσοκομείο "ΚΑΤ") και απέχει 10 λεπτά από το κέντρο της Κηφισιάς. Επίσης οι γείτονες είναι όλοι πολύ καλοί άνθρωποι.

Επίσης το σπίτι βρίσκεται σε ένα σημείο πολύ κομβικό και καλό, γιατί δίπλα στο σπίτι βρίσκεται ένα γεφυράκι (κάτω οπό το γεφυράκι περνάει το τραίνο ) που ουσιαστικά μπορείς να πας σε πολλές περιοχές (πχ Μαρούσι, Πεύκη, Λυκόβρυση, Νεα ερυθραια, Κατω Κηφισια, Νεα Ιωνια, Μεταμορφωση, Εθνικη οδο κτλ) χωρίς να χρειαστείς να πας από τον κεντρικό δρόμο Λεωφόρο Κηφισίας! Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεις την πολύ κίνηση στο δρόμο!

Εάν θέλετε να έχετε στο σπίτι αντί για πετρέλαιο, φυσικό αέριο... έξω από το σπίτι περνάει το φυσικό αέριο, άρα είναι εύκολο κάποιος να βάλει φυσικό αέριο.

Δεν υπάρχουν χρέη, υποθήκες κλπ. που βαραίνουν το ακίνητο,ειτε εμενα σαν ιδιοκτητρια. Tο σπίτι θέλει ανακαίνιση, θέλει θερμομόνωση, υγρομόνωση, αλουμίνια, βάψιμο, ηλεκτρολογικά και υδραυλικά, μόνωση ταράτσας, βάψιμο, αλλαγή ντουλαπιών κουζίνας, γενικά χρειάζεται μια καλή ανακαίνιση όλο το σπίτι, δεν έχει γίνει ποτέ ανακαίνιση, παρ' όλα αυτά το σπίτι είναι σε καλή κατάσταση, η μονοκατοικία έχει πολύ γερή κατασκευή, έχει κατασκευαστεί ώστε να αντέχει και 2 ο όροφο και 3ο όροφο. (οι φωτογραφίες είναι πρόσφατες).

Το σπιτι δεν το εχει κανενα μεσητικο σε αποκλειστικοτητα. Αρα οποιος ενδιαφερεται ειτε καλει εμενα κατευθειαν σαν ιδιοκτητη, ειτε (για τους δικους σας λόγους) πατε σε καποιο μεσητικο που με διαφημιζει.Την μονοκατοικια την διαφημιζoυν και μεσητικα γραφεια. ΤΗΛ 6931168864
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Piano
1
Superficie
192 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
2
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 1.250.000
Prezzo al m²
6.510 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

Δ

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato