1/3

Terratetto unifamiliare 90 m², ottimo stato, Centro, Komotini

Komotini
€ 45.000
3 locali
90 m²
1 bagno
No Ascensore
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 23/08/2024
Descrizione

riferimento: 1518

Κομοτηνή, Κέντρο: Πωλείται μερικώς ανακαινισμένη Μονοκατοικία 90τ.μ. προσόψεως με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο, αποθήκη και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένη το 1960, βαμμένη και διαθέτει θεα στην πόλη, . Είναι ιδανική για οικογένειες. Τιμή 45.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1518

Το μεσιτικό γραφείο Φιλιππίδης, δραστηριοποιείται στην κτηματαγορά από το 2011, διατηρώντας γραφείο στην Κομοτηνή, με αντικείμενο τις αγοραπωλησίες και μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων.
Η επιτυχία του γραφείου μας βασίζεται στις ικανότητες και στον επαγγελματισμό του ίδιου και των συνεργατών του, οι οποίοι λειτουργούν σαν μια συντονισμένη ομάδα, με στόχο την παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών.
Προς το σκοπό αυτό, ακολουθούμε ένα διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, διενεργούμε πάντα συνοδευόμενες επιδείξεις, χρησιμοποιούμε εκτεταμένα την τεχνολογία όπου είναι διαθέσιμη και συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους επαγγελματίες σε όλο το φάσμα της κτηματαγοράς. Κυρίως όμως, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που διέπονται από διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.
Μαζί με ένα εντυπωσιακό αρχείο ακινήτων, το εκτεταμένο πελατολόγιο μας περιλαμβάνει μια μεγάλη λίστα από αγοραστές και μισθωτές, τόσο για κατοικίες, όσο και για επαγγελματικά ακίνητα.

Η περιοχή που καλύπτεται, είναι ουσιαστικά το σύνολο του νομού Ροδόπης, δίχως εν τούτοις να αποκλείονται ακίνητα από τον υπόλοιπο Ελλαδικό χώρο.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Piano
Piano rialzato
Ascensore
No
Superficie
90 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 45.000
Prezzo al m²
500 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1960
  • Stato

    Ottimo / Ristrutturato
  • Riscaldamento

    Centralizzato, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Γρηγόριος ΦΙλιππίδης