Maisonette Γαργηττός, Gargittos, Gerakas

GerakasΓαργηττός
€ 580.000
5 locali
135 m²
3 bagni
Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 10/07/2024
Descrizione

riferimento: 788995

Κωδικός ακινήτου: 788995 - Γέρακας Γαργηττός ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 135 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2022 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σοφίτα, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 580.000 € Γέρακας Γαργηττός Πωλείται νεόδμητη μεζονέτα στο 2ο όροφο με σοφίτα συνολικής επιφάνειας 135 τ. μ . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 1 wc. Η κατασκευή της θα ξεκινήσει το 2023, θα είναι ενεργειακής κλάσης Α, κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά και σύγχρονη αισθητική.


Το διαμέρισμα αποτελείται από δυο επίπεδα, στο 2ο όροφο που είναι 83 τ. μ βρίσκονται τα 2 υπνοδωμάτια , το living room με τζάκι , μια κουζίνα open plan, 1 μπάνιο και 1 wc.To επίπεδο αυτό έχει μεγάλα ανοίγματα καθώς και μπαλκόνια με απεριόριστη θέα. Με εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στην σοφίτα που είναι 52 τ .μ όπου βρίσκεται το 3ο και το 4ο υπνοδωμάτιο καθώς και ένα μπάνιο. Έχει επίσης ταράτσα αποκλειστικής χρήσης με ανεμπόδιστη θέα.


Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου με ατομικό λέβητα, κλιματισμό, ηλιακό, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, ηλεκτρικές τέντες και θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου.
Έχει 1 θέση parking και αποθήκη.
Έχει τέλειο προσανατολισμό καθώς είναι ανατολικομεσημβρινό και βρίσκεται κοντά σε πάρκο και παιδική χαρά, στα σχολεία , και την τοπική αγορά .
Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και το Μετρό, ο Προαστιακός ( στάση Δουκίσσης Πλακεντίας)αλλά και οι κεντρικοί οδικοί άξονες.
Υπερπολυτελές κτίριο υψηλών προδιαγραφών , ανώτερης ενεργειακής κλάσης που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.
Caratteristiche
Tipologia
Maisonette
Contratto
Vendita
Piano
2
Ascensore
Superficie
135 m²
Locali
5
Camere da letto
4
Bagni
3
Arredato
No
Balcone
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Mansarda
  • Impianto tv con parabola satellitare
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 580.000
Prezzo al m²
4.296 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A

Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista