1/22

Terratetto unifamiliare 420 m², Centro, Pylaia

Pylaia
€ 1.100.000
5+ locali
420 m²
3+ bagni
No Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 11/07/2024
Descrizione

riferimento: 3561

Κωδικός 3561
Μονοκατοικία, στην περιοχή των Τοπογράφων, προς πώληση, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, ένα μοντέρνο καταφύγιο, που παραδίδει μαθήματα αρχιτεκτονικής, 3 επιπέδων, του 2009, η οποία καλύπτει συνολικά 420 τ.μ. Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο κυριαρχεί το καθιστικό με το τζάκι , ενώ το αίθριο και οι μεγάλες περιμετρικές τζαμαρίες χαρίζουν άπλετο ηλιακό φως στο χώρο. Η κουζίνα στο ίδιο επίπεδο αλλά σε διακριτική επικοινωνία με τον υπόλοιπο χώρο είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας ενώ ταυτόχρονα οι αποθηκευτικοί χώροι καλύπτουν και την πιο απαιτητική νοικοκυρά. Δύο δωμάτια με μπάνιο εξίσου ευρύχωρα και ευχάριστα ολοκληρώνουν την εικόνα αυτού του επιπέδου. Συνεχίζοντας ο 2ος όροφος διαθέτει 2 ακόμη υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Από αυτό το επίπεδο έχουμε και την καλύτερη θέα στο δάσος. Το ισόγειο τέλος αυτονομείται πλήρως καθώς διαθέτει σαλόνι κουζίνα 2 δωμάτια αποθήκη και 2 μπάνια. Ο κήπος 700 τ.μ αποκλειστικής χρήσης είναι όμορφα διαμορφωμένος και είναι ιδανικός για παιχνίδι και συγκεντρώσεις φίλων. Τέλος η μονοκατοικία διαθέτει συναγερμό , 3 κλιματιστικά, ηλεκτρικά στόρια ασφαλείας, 2 θέσεις στάθμευσης σε πυλωτή και 3 υπαίθριες . Προνομιακή κατοικία, υψηλών προδιαγραφών, υψηλής ποιότητας κατασκευής, η οποία βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον. Ιδιαίτερα ελκυστική και η χωροταξική θέση της καθώς απέχει λίγα μόλις λεπτά από τον περιφερειακό και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια . Τιμή 1.100.000€

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες και με την ακριβή τοποθεσία στο χάρτη .Καθώς και τις αποστάσεις από στάση λεωφορείου, σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
1
Piani edificio
3
Ascensore
No
Superficie
420 m²
Locali
5+
Camere da letto
6
Bagni
3+
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Porta blindata
  • Impianto tv con parabola satellitare
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 1.100.000
Prezzo al m²
2.619 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    2009
  • Riscaldamento

    Autonomo, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+19 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista