1/23

Terratetto unifamiliare Οδός χωρίς ονομασία, Ταξιάρχης 631 00, Ελλάδα, Taxiarchis, Poligiros

PoligirosΟδός χωρίς ονομασία, Ταξιάρχης 631 00, Ελλάδα
€ 164.999
4 locali
100 m²
2 bagni
No Ascensore
Arredato
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 23/08/2024
Descrizione

riferimento: 54707

Πολύγυρος, Ταξιάρχης: Πωλείται διαμπερής γωνιακή Μονοκατοικία 100τ.μ. σε 2τ.μ. οικόπεδο προσόψεως 2 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, Κήπο,, μπάνιο και 1 WC. Είναι πλήρως επιπλωμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 2009 και διαθέτει θέα στο δάσος, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, δάπεδα από πλακάκι, σίτες, καλωδιακή τηλεόραση. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
Ισόγειο 50 τ.μ
1ο όροφος 50 τ.μ
. Τιμή 164.999€ | Κωδικός Ακινήτου: #54707

Διώροφη πετρόχτιστη μονοκατοικία, 100 τ.μ. σε συγκρότημα. Είναι στα 1100 μέτρα υψόμετρο.Το ισόγειο 50 τ.μ  περιλαμβάνει σαλοκουζίνα & 1 μικρό wc & ο 1ος όροφος 50 τ.μ περιλαμβάνει 1 μπάνιο & 3 δωμάτια. Είναι 100 τ.μ καθαρά. Διαθέτει 2.000 τ.μ. κήπο, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ατομική θέρμανση πετρελαίου & ενεργειακό τζάκι. Επίσης, περιλαμβάνει ηλεκτρικές συσκευές & έπιπλα, τα οποία θα πουληθούν μαζί με το ακίνητο (μερικά θα τα πάρει ο ιδιοκτήτης, αλλά όχι όλα).Διαθέτει σίτες και υπόστεγα στα μπαλκόνια με κεραμίδι.Διαθέτει 2 μπαλκόνια (ένα περίπου 3 τ.μ και ένα 5 τ.μ).  Είναι τακτοποιημένο και νομιμοποιημένο. Είναι το γωνιακό και το πιο προνομιούχο σπίτι του συγκροτήματος καθώς διαθέτει τον περισσότερο κήπο περιμετρικά. Διαθέτει 2 μπάρμπεκιου( ένα επάνω και ένα κάτω). Έχει διακοσμημένο βραχόκηπο για περισσότερη ομορφιά. Ο κήπος είναι πάντα σε άριστη κατάσταση και συντηρείται από ατομικό κηπουρό. Δεν διαθέτει κλιματιστικό αλλά δεν χρειάζεται λόγω υψομέτρου έχει πολύ δροσιά. Κάτω από το ισόγειο, υπάρχει χώρος για τον καυστήρα & 20 τ.μ. που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη. Υπάρχει υπόστεγο στο ισόγειο για την αποθήκευση ξύλων. Υπάρχει εντός του οικοπέδου της μονοκατοικίας χώρος στάθμευσης για 3 οχήματα(χωρίς στέγαστρο) και αρκετός χώρος για περισσότερα οχήματα εκτός του οικοπέδου.Διαθέτει βόθρο που δεν χρειάζεται άδειασμα(είναι αυτοαπορροφούμενος).Θα μπορούσε να κατασκευαστεί πισίνα(αν και το έδαφος είναι βραχώδες). Απέχει 20 χιλ.από την θάλασσα(χρόνος απόστασης με αυτοκίνητο 10-15 λεπτά). Έχει περίπου 50-60€ κοινόχρηστα το χρόνο (καθώς βρίσκεται σε συγκρότημα).Καθαρό από χρέη και υποθήκες. Τιμή συζητήσιμη. Διαθέτουμε 22 φωτογραφίες. Το στίγμα στο χάρτη δε δείχνει το ακριβές σημείο του ακινήτου. Κωδικός: 54707.


Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και
Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921. κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε. Η Anyhome σε συνεργασία με μεγάλη τράπεζα σας δίνει την δυνατότητα έκδοσης στεγαστικού δανείου. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά καλέστε μας να κανονίσουμε ραντεβού.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
100 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
2
Arredato
Balcone
No
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in doppio vetro / PVC
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 164.999
Prezzo al m²
1.650 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    2009
  • Riscaldamento

    Centralizzato, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+20 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Έρη Φώτου