Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
W.C
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
1/13

Terratetto unifamiliare Άγιος Ιωάννης, Centro, Portaria

PortariaΆγιος Ιωάννης
€ 350.000
5+ locali
294 m²
3+ bagni
No Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 23/08/2024
Descrizione

riferimento: 601722

Κωδικός ακινήτου: 601722 - Πορταριά Άγιος Ιωάννης ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 294 τ.μ. σε οικόπεδο 4027 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 5 σαλόνια, 5 κουζίνες, 5 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1993 και διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα ξύλινα, μαρμάρινα πατώματα, ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, διπλά τζάμια, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 350.000 € Διατίθεται προς πώληση μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 294τ.μ. σε οικόπεδο 4.027τ.μ. στην Πορταριά Μαγνησίας, το πανέμορφο αρχοντικό χωριό του Πηλίου με τα πλατάνια, τα μονοπάτια και τα τρεχούμενα νερά που κερδίζει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή. Η Πορταριά αποτελεί ένα από τα γραφικότερα πηλιορείτικα χωριά, ένα μοναδικό κράμα αρχιτεκτονικής παράδοσης, μαγευτικής φύσης και ενδιαφέρουσας ιστορίας. Συγκεκριμένα, το ακίνητο αναπτύσσεται σε ισόγειο 97,26τ.μ., σε 1ο όροφο 102,59τ.μ. και 2ο όροφο 102τ.μ.
Περιγραφή Ισογείου
Έχει χώρους με χαγιάτια εμπρός και πίσω πλακοστρωμένους. Έχει 2 εισόδους (μία από τον δρόμο και μία από την πίσω πλευρά).
Αποτελείται από ένα μεγάλο καθιστικό με τζάκι το οποίο επικοινωνεί με μια μεγάλη κουζίνα με τραπεζαρία και ένα μπάνιο. Με εσωτερική σκάλα επικοινωνεί με τον 1ο όροφο.
Περιγραφή 1ου ορόφου
Αποτελείται από στεγασμένη βεράντα 25-30τ.μ., που επικοινωνεί με το ισόγειο με εξωτερική σκάλα και δύο ξεχωριστά διαμερίσματα.
Το ένα διαμέρισμα επικοινωνεί με εσωτερική σκάλα με το ισόγειο και αποτελείται από καθιστικό, 1 κρεβατοκάμαρα και ένα μπάνιο. Έχει είσοδο και από την βεράντα.
Το δεύτερο διαμέρισμα έχει είσοδο από την βεράντα και αποτελείται από καθιστικό, 1 κρεβατοκάμαρα, μπάνιο και κουζίνα. Δεν επικοινωνεί με το ισόγειο εσωτερικά αλλά εξωτερικά.
Περιγραφή 2ου ορόφου
Διαθέτει ξεχωριστή είσοδο και αποτελείται από χολ εισόδου και 2 διαμερίσματα με μπαλκόνια. Κάθε διαμέρισμα έχει 1 κρεβατοκάμαρα, 1 καθιστικό, 1 μπάνιο και κουζίνα.
Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο (απλή περίφραξη) και προσφέρει απεριόριστη θέα στον Παγασητικό κόλπο και την πρωτεύουσα της Μαγνησίας την πόλη του Βόλου που απέχει μια ανάσα μόλις 12χλμ.
Το ακίνητο δεν υδροδοτείται από το δίκτυο, διαθέτει υπόγεια δεξαμενή στην οποία μαζεύονται τα νερά της βροχής από τις υδρορροές αλλά εφοδιάζεται και με βυτίο.
Διαθέτει κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο.
Ο δρόμος είναι αγροτικός βατός, μπορεί να έχει πρόσβαση οποιοδήποτε αυτοκίνητο δεν είναι πολύ χαμηλό. Το ακίνητο είναι κατάλληλο και για επαγγελματική αξιοποίηση όπως για ξενοδοχείο, ξενώνες, boutique spa hotel, κ.α.
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε το www.mellonproperties.gr ή καλέστε μας στο 2108000444 και στο 6947901010.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Ascensore
No
Superficie
294 m²
Locali
5+
Camere da letto
4
Bagni
3+
Arredato
No
Balcone
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Infissi esterni in doppio vetro / legno
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 350.000
Prezzo al m²
1.190 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1993
  • Riscaldamento

    Centralizzato, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    Esente
Scopri ogni angolo dell'immobile
+10 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista