1/6

Terreno edificabile in Vendita

Petalidi
€ 180.000
5.248 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 24/07/2024
Descrizione

riferimento: 2055

Πανοραμική θεά στον Μεσσηνιακό κόλπο

Οικόπεδο 5.248 τ.μ. με άπλετη θέα, ιδανικό για ιδιωτική κατοικία, μόλις 1 χλμ. από την πλησιέστερη παραλία, 1,5 χλμ από την κωμόπολη του Πεταλιδίου. Μικρή κλήση, ελαιόδεντρα, εύκολη πρόσβαση, παροχές υδροδότησης και ηλεκτροδότησης σε κοντινή απόσταση. Δυνατότητα δόμησης έως 211 τ.μ.

20′ ως το αεροδρόμιο και 30′ ως το κέντρο της Καλαμάτας.

Περιοχή:

Το Πεταλίδι είναι ένα παραθαλάσσιο, τουριστικό χωριό της Μεσσηνίας, μεταξύ Καλαμάτας και Φοινικούντας όπου συνδυάζονται μοναδικά βουνό και θάλασσα. Το Πεταλίδι προσφέρει πολλές επιλογές σε παραλίες, εστιατόρια και καφέ. 16χλμ για το αεροδρόμιο Καλαμάτας, 23χλμ ως την Καλαμάτα και 35χλμ ως την Φοινικούντα.

Τι να επισκεφθώ:

Τα γραφικά κάστρα της Κορώνης και της Μεθώνης, διάφορες παραλίες για κάθε προτίμηση στις γύρω περιοχές. Γραφικά χωριά όπως Άγιος Ανδρέας, Βασιλίτσι και Φοινικούντα. Σε περίπου 40χλμ υπάρχει το κάστρο της Πύλου και το αρχαιολογικό μουσείο, το παλάτι του Νέστωρα και άλλα ιστορικά μνημεία.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,7%

Δικηγόρος

Πολιτικός Μηχανικός

Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Caratteristiche
Contratto
Vendita
Tipologia
Terreno edificabile
Superficie
5.248 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
Altre caratteristiche
  • Esposizione est
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 180.000
Prezzo al m²
34 €/m²
Scopri ogni angolo dell'immobile
+3 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista