1/21

Terratetto unifamiliare Κάτω γραμματικο, O, Kato Grammatiko, Vegoritida

VegoritidaΚάτω γραμματικο, O
€ 49.990
5 locali
136 m²
3+ bagni
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 18/07/2024
Descrizione

riferimento: EK-3987951

Πωλείται μοναδική ξύλινη μονοκατοικία οικολογικής κατασκευής 108,00 τ.μ. κύριοι χώροι, με 28 τ.μ. πέτρινο ημιυπόγειο / αποθήκη, Φινλανδικού τύπου, στο χωριό Κάτω Γραμματικό Εδέσσης.

Πρόκειται για μια ξύλινη κατοικία 108,00 τ.μ. σε δύο επίπεδα, ισόγειο και α' όροφος (54 τ.μ. έκαστο) και 28 τ.μ. πέτρινο ημιυπόγειο /αποθήκη, κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου το 2010, εξωτερικά από μισούς κορμούς δένδρων τύπου sandwich, με έξτρα εσωτερική μόνωση και εσωτερικά με επικάλυψη ξύλινου ραμποτέ. Η στέγη είναι ξύλινη με εμφανή δοκάρια, φιλανδικού τύπου με εξωτερική επικάλυψη από ασφαλτικά πράσινα κεραμίδια υψηλής αντοχής! Το ακίνητο είναι συνδεδεμένο με ασφάλτινο δρόμο, με παροχή της ΔΕΗ, ρολόι νερού, αποχέτευση, τηλέφωνο, δορυφορική και συμβατική κεραία tv, διαθέτει αυτονομη θέρμανση σε όλους τους χώρους, με καλοριφέρ πετρελαίου, φίλτρο νερού, ταχυθερμοσίφωνα, και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, ντουλάπες, πόρτα ασφαλείας με περιμετρικό κλείδωμα, ξύλινα κουφώματα ασφαλείας με διπλά τζάμια και αντικουνουπικές στίτες

Στο ισόγειο επίπεδο του ακινήτου συναντάμε στην είσοδο μια μεγάλη σκεπαστή βεράντα, μέσα, έναν μεγάλο ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και μικρής επιπλωμενης κουζίνας, καθώς και ένα υπνοδωμάτιο με ντουλάπες και ένα άνετο λουτρό wc με μπανιέρα και χώρο για πλυντήριο. Το δάπεδο στο ισόγειο είναι από πλακάκια άριστης ποιότητας. Στο α’ επίπεδο που συνδέεται με εσωτερική ξύλινη σκάλα από το ισόγειο, υπάρχει ένας επιπλέον χώρος καθιστικού με εσωτερικό εξώστη που βλέπει στον χώρο του καθιστικού του κάτω ορόφου και δυο ακόμα υπνοδωμάτια, (το ένα έχει μικρό πατάρι / αποθήκη και εσωτερικό ντουζ wc). Το δάπεδο στο επίπεδο α' είναι ξύλινο. Επίσης υπάρχει μεγάλος σκεπαστός εξώστης που βλέπει στην μπροστινή πλευρά του ακινήτου.
Το σπίτι διαθέτει και μια μικρή αποθήκη στο ισόγειο κάτω από την εσωτερική σκάλα. Όλο το εσωτερικό του σπιτιού είναι ντυμένο με ξύλινο ραμποτέ και εμφανή ξύλινα δοκάρια. Τα λουτρά είναι ντυμένα με πλακάκια. Το πέτρινο ημιυπόγειο έχει πρόσβαση απέξω, διαθέτει ξύλινο σκεπαστό προθάλαμο 10 τμ για αποθήκευση καυσόξυλων κλπ, πόρτα ασφαλείας και μεγάλους φεγγίτες.

Το ακίνητο είναι κατασκευασμένο σε περιφραγμένο οικόπεδο 200τ.μ. με δικό του κήπο και δένδρα και προσφέρει άπλετη πανοραμική θέα από το μπαλκόνι του α’ επιπέδου προς τα βουνά και το χωριό

Χρήζει συντήρηση βαφής και εξωτερικό τρίψιμο-βάψιμο (απαιτείται ανά 10 περίπου χρόνια) με κόστος €3.500 περίπου συμπεριλαμβανομένων και των υλικών. Δεν έχει μούχλες, υγρασία και σαράκι.

Το ακίνητο προτείνεται για ιδιόχρηση (μόνιμη κατοικία η εξοχικό) αλλά και ως επενδυτικό ακίνητο, ιδανικό για τουριστική εκμετάλλευση ( για περιπατητές χιονοδρόμους, κυνηγούς κλπ).

Βρίσκεται 12 χλμ από την λίμνη Βεγορίτιδα και 24 χλμ από τον πανέμορφο Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, γνωστό τουριστικό θέρετρο και αγαπημένο ορεινό προορισμό εκδρομέων του Σαββατοκύριακου, 25χλμ. από την πόλη της Έδεσσας, ενώ το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν απέχει 40χλμ και το Νυμφαίο Φλώρινας 45χλμ

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1. Για την υπόδειξη είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή αποδεικτικού ΑΦΜ.
2. Το ακίνητο δεν έχει βάρη, προσημειώσεις, δάνεια.
3. Τιμή πώλησης 49999,00€ συζητήσιμη
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Piani edificio
3
Superficie
136 m²
Locali
5
Camere da letto
3
Bagni
3+
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 49.990
Prezzo al m²
368 €/m²
Dettaglio dei costi
Spese condominio
€ 1/mese
Efficienza energetica

Consumo di energia

Δ

Scopri ogni angolo dell'immobile
+18 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato