1/20

Terreno non edificabile in Vendita

ParosΞιφάρα, Ξιφάρα 84401
€ 600.000
11.561 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 01/04/2024
Descrizione

riferimento: EK-3990747

Πωλείται οικόπεδο συνολικής επιφανείας 11.561,00 τ.μ. ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ, που βρίσκεται εκτός σχεδίου, στην Δ.Κ. Νάουσας του Δήμου Πάρου, στη θέση "Ξιφάρα / Τσεροπούλα". Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 1,9 χλμ. περίπου από το λιμανάκι της Νάουσας και 3,3 χλμ. περίπου από την παραλία της Santa Maria. Στην άδεια περιλαμβάνονται η κατασκευή συγκροτήματος δύο νέων ισόγειων κατοικιών συνολικής επιφάνειας 369 τ.μ., υδάτινα στοιχεία, εσωτερικοί εξώστες και πέργκολες. Η προβλεπόμενη ενεργειακή κατηγορία των κατοικιών είναι Α.

Η σχεδιαστική προσέγγιση βασίστηκε στην ιδιαιτερότητα της Πάρου και στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με έμφαση στους καθαρούς όγκους, στη λιθοδομή , στο σοβά , στο ξύλο και στις ξύλινες πέργκολες Η χωροθέτηση και ο προσανατολισμός έγινε ώστε να μπορεί να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή θέα.

Έγινε προσπάθεια οι κατοικίες να έχουν ως γνώμονα τους τον άνθρωπο και την ανθρώπινη δραστηριότητα, έτσι δημιουργήθηκαν άνετοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι. Χώροι σε σωστή κλίμακα που δένουν αρμονικά το κυκλαδίτικο περιβάλλον με τις λειτουργικές ανάγκες της εξοχικής κατοικίας. Οι χώροι πρασίνου και η φύτευση με φυτά και δέντρα των Κυκλάδων (ελιές, θυμάρι, λεβάντα, αμπέλια) πρωταγωνιστούν και αποτελούν πυρήνα ζωής και ευεξίας δίνοντας μια ιδιαίτερη αίσθηση στο οικόπεδο και σε εκείνον που το βιώνει.

H πρόσβαση ΑΜΕΑ εξασφαλίζεται και για τις δύο κατοικίες.
Caratteristiche
Contratto
Vendita
Tipologia
Terreno non edificabile
Superficie
11.561 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In strada sterrata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 600.000
Prezzo al m²
52 €/m²
Scopri ogni angolo dell'immobile
+17 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista