1/22

Villa unifamiliare Pallini 630 85, Chaniotis, Pallini

PalliniPallini 630 85
€ 1.200.000
5+ locali
250 m²
3+ bagni
No Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 28/07/2024
Descrizione

riferimento: 02

Η κομψή μεσογειακή εξοχική κατοικία στην Ελλάδα με εκπληκτική θέα θάλασσα και του Άγιου Όρου! Ένας πραγματικός τόπος δύναμης και αποκατάστασης για την οικογένειά σας!

Αυτή η μοντέρνη βίλα είναι μια από τα διαμάντια της περιοχής. Βρίσκεται σε μια πανέμορφη άνετη και πιο δημοφιλή τοποθεσία του θέρετρου στην Χανιώτη στην περιοχή της Χαλκιδικής. Μια εξαιρετική ευκαιρία να ζήσετε ως οικογένεια κοντά στις καλύτερες παραλίες του Αιγαίου στην Ελλάδα. Για την καθαρότητά τους, οι τοπικές παραλίες έχουν βραβευτεί με γαλάζιες σημαίες. Η ίδια η κατοικία είναι χτισμένη σε λόφο και έχει μια αξέχαστη θέα στην πανέμορφη γαλαζοπράσινη θάλασσα του Τορωναίου κόλπου και του Άγιου Όρου! Μια εξαιρετική βίλα βρίσκεται μακριά από το θόρυβο, οπότε εδώ μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από τη φασαρία της πόλης, να ανακάμψετε και να πάρετε δυνάμεις. Όλες οι απαραίτητες υποδομές και το κέντρο της πόλης βρίσκονται σε απόσταση μόλις 1,5 χιλιομέτρου με τα πόδια και με το αυτοκίνητο. Το διεθνές αεροδρόμιο και η πόληΘεσσαλονίκη απέχουν μόλις μία ώρα οδήγησης. Η βίλα έχει μοντέρνα μινιμαλιστική αισθητική και είναι χτισμένη σε μεσογειακό στυλ με τη χρήση μεγάλου αριθμού τεχνικών και μηχανολογικών λύσεων. Το εμβαδόν της βίλας είναι 250 m2 και η έκταση που την περιβάλλει είναι 3000 m2. Το σπίτι αποτελείται από τρία επίπεδα, έχει 5 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια - είναι βολικό για μια μεγάλη οικογένεια να μείνει εδώ! Η έκταση του οικοπέδου έχει δύο επίπεδα επίπεδης επιφάνειας και πρακτικής κάλυψης. Στο οικόπεδο έχει δημιουργηθεί ένα οικονομικό αυτόματο σύστημα ποτίσματος και έχουν φυτευτεί καλλωπιστικά φυτά και δέντρα. Ο ενεργός χώρος αναψυχής διαθέτει μια οικογενειακή κούνια, ένα τραμπολίνο, ένα μέρος για να παίξετε μπάντμιντον και σας επιτρέπει να περάσετε υπέροχα με την οικογένειά σας χωρίς να φύγετε από τη βίλα. Ο στεγασμένος χώρος στάθμευσης μπορεί να φιλοξενήσει 3 αυτοκίνητα. Η κατοικία έχει σχεδιαστεί ως ένας αρμονικός χώρος για μια οικογένεια με παιδιά για να μείνει όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Η βίλα έχει συμπαγείς διαστάσεις αλλά ταυτόχρονα τον πιο χρήσιμο και άνετο χώρο για διαβίωση. Η παρουσία μεγάλων λειτουργικών βεραντών, μπαλκονιών και υπαίθριων βεραντών γύρω από το σπίτι σας επιτρέπει να αντλήσετε το μέγιστο όφελος και την ευχαρίστηση από το ήπιο μεσογειακό κλίμα. Μια ευγενική παλέτα χρωμάτων και φυσικών υλικών σας παρέχει ψυχολογική και συναισθηματική άνεση. Ο κομψός σχεδιασμός του έργου έχει τον κύριο κανόνα - πρακτικότητα, λειτουργικότητα και άνεση για την καθημερινή χρήση της κατοικίας. Η βίλα είναι απολύτως έτοιμη να μετακομίσει και να ζήσει! Άδεια διαμονής για όλα τα μέλη της οικογένειας ως δώρο!
Τα Χαρακτηριστικά: Έτοιμα να μετακόμιση. Έτος κατασκευής 2023. Κλειστή περιοχή. Δύο είσοδοι στο σπίτι. Πλήρως επιπλωμένο. Ηλιακοί συλλέκτες. Κλιματισμός. Θερμαινόμενα δάπεδα. Συρόμενα διπλά παράθυρα αλουμινίου. Φωτισμός LED. Ηλεκτρικές περσίδες ασφαλείας. αντικουνουπικά δίχτυα. Οικιακές συσκευές και έπιπλα από παγκόσμιες μάρκες. CCTV. Είσοδος βίντεο. Σήμανση. Διαδίκτυο. Συρόμενες αυτόματες πύλες. Περίφραξη αλουμινίου. Αυτόματο σύστημα άρδευσης Hunter. Αυτόματο σύστημα καθαρισμού πισίνας χωρίς χλώριο. Καταρράκτης στην πισίνα. Πόσιμο νερό. Τζάκι Piazetta. Εσωτερικός χώρος στάθμευσης για 3 αυτοκίνητα. Χώρος στάθμευσης επισκεπτών. Φόρτιση για ηλεκτρικά οχήματα.
Caratteristiche
Tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Piani edificio
3
Ascensore
No
Superficie
250 m²
Locali
5+
Camere da letto
5
Bagni
3+
Arredato
Balcone
Box, posti auto
1 in box privato/box in garage
Riscaldamento
Autonomo, a pavimento, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
  • Piscina
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 1.200.000
Prezzo al m²
4.800 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A

Scopri ogni angolo dell'immobile
+19 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista