Bilocale Παλαιό Φάληρο, Panagitsa, Palaio Faliro

Palaio FaliroΠαλαιό Φάληρο
€ 350.000
3 locali
98 m²
2 bagni
Piano 4
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 30/11/2023
Descrizione

riferimento: 134450

Παλαιό Φάληρο, Κέντρο, διατίθεται προς πώληση γωνιακό διαμέρισμα, συνολικής επιφάνειας 98 τ.μ., στον 4ο όροφο πολυκατοικίας χτισμένης στα μέσα της δεκαετίας του '80. Το πιο δυνατό σημείο του ακινήτου ομολογουμένως είναι η θέση του. Η εγγύτητα από σημεία ενδιαφέροντος όπως super market, ιατρεία (ιατρικό κέντρο), στάσεις ΜΜΜ καθώς και από τοπόσημα της περιοχής όπως η Παναγίτσα το καθιστούν ως μια από τις πολύ καλές επιλογές καθώς και το γεγονός πως βρίσκεται χαμηλά στο Παλαιό Φάληρο, μόλις πέντε οικοδομικά τετράγωνα από την Παραλιακή Οδό. Η διάταξη των δωματίων είναι εξαιρετική χωρίς να έχει καθόλου νεκρούς χώρους. Μπαίνοντας κανείς στο ακίνητο βρίσκεται κατευθείαν στο καθιστικό με το τζάκι και με το wc ξένων να είναι σε μια εσοχή στο δεξί του χέρι. Οι υπόλοιποι χρηστικοί χώροι όπως η αυτόνομη κουζίνα που έχει πρόσβαση στο πλευρικό μπαλκόνι και η οποία είναι ομολογουμένως ιδιαιτέρως φωτεινή, τα δύο άνετα υπνοδωμάτια το ένα μπροστά με πρόσβαση στο μπαλκόνι της πρόσοψης, στο ίδιο μπαλκόνι που έχει πρόσβαση το καθιστικό και το άλλο στην πίσω πλευρά με πρόσβαση στο πλευρικό μπαλκόνι καθώς και το λουτρό με το παράθυρο, βρίσκονται στα αριστερά του καθιστικού και παίρνουν πρόσβαση από έναν διάδρομο.

Η οικοδομή μολονότι σχεδιαστικά δείχνει την ηλικία της, είναι γενικά σε πολύ καλή κατάσταση με το μεγαλύτερο προτέρημά της να είναι η γωνιακή της θέση στο οικοδομικό τετράγωνο κάτι που της δίνει έναν όμορφο αέρα και πολύ φως. Το σημείο είναι από τα πολύ δυνατά χαρακτηριστικά του ακινήτου.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: Αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, θέση στάθμευσης στην πυλωτή, πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου α' γενιάς, θυροτηλεόραση, ανελκυστήρας, wc ξένων, δάπεδα επενδεδυμένα με μάρμαρο και ξύλο, άνετα μπαλκόνια.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Ε

Απόσταση από:
Παναγίτσα Π. Φαλήρου 270μ
Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης 350μ
Παραλιακή Λεωφόρος 550μ
Αγίου Αλεξάνδρου 600μ

Τιμή: 350.000€ (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
98 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
4° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 350.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1985
stato
Da ristrutturare
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Ε
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista