1/20

Terreno edificabile in Vendita

LefktrosΑγία Σοφία, Αγία Σοφία 24022
€ 160.000
616 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 29/04/2024
Descrizione

riferimento: 10 00 194

Ένα εκπληκτικό οικόπεδο προς πώληση, εντός οικισμού, με απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα.

Το οικόπεδο βρίσκεται στο πανέμορφο χωρίο Αγία Σοφία, στην Δυτική Μάνη.

Η Αγία Σοφία είναι πεδινός οικισμός στο νοτιοανατολικό τμήμα του νομού Μεσσηνίας. Βρίσκεται στην ανατολική όχθη του χειμάρρου Βυρού, πολύ κοντά στην Καρδαμύλη, στο Πετροβούνι και στο Προάστιο. Πέτρινα σπίτια, πυκνή βλάστηση, μονοπάτια και εκκλησίες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της περιοχής.

Ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα είναι η γνωστή πετρόχτιστη εκκλησία της Αγίας Σοφίας, στη νοτιοδυτική έξοδο του οικισμού, με θέα προς την Καρδαμύλη και τα καταγάλανα νερά της Μάνης.
Ξεκινώντας από την εκκλησία και περπατώντας 10 μόνο λεπτά μέσα σε ένα μαγικό πανέμορφο πέτρινο μονοπάτι, μέσα στην φύση, καταλήγει κανείς στην Καρδαμύλη.

Το οικόπεδο βρίσκεται 1500 μέτρα μακριά από την θάλασσα.

Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, είναι 616,39 τετραγωνικά μέτρα, με δουλεία διόδου 13,34 τετραγωνικών μέτρων, με συντέλεση δόμησης 0.80, με οικοδομήσιμη περιοχή 400 τετραγωνικών μέτρων και με άμεση πρόσβαση στο κοινοτικό δρόμο.

Ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του οικοπέδου αυτού είναι το σημείο που βρίσκεται, διότι έχει την ησυχία που αναζητούν όλοι, χωρίς όμως αυτό να το καθιστά απομονωμένο. Επίσης άλλο ένα πλεονέκτημά του είναι ο επενδυτικός του χαρακτήρα, λόγω της περιοχής που ανήκει το χωρίο επάνω στο χάρτη. Η τουριστική ζήτηση στο σημείο αυτό αυξάνεται διαρκώς και καθιστά το οικόπεδο ένα μικρό κρυμμένο διαμάντι που όλοι θα ήθελαν να έχουν στη κατοχή τους.

Να σημειωθεί ότι για το κτίριο/ερείπιο που μπορεί να διακρίνει κανείς στις φωτογραφίες και το βίντεο και βρίσκεται εντός του οικοπέδου, έχει εκδοθεί άδεια κατεδάφισής του, από την Αρχαιολογία Μεσσηνίας.
Caratteristiche
Contratto
Vendita
Tipologia
Terreno edificabile
Superficie
616 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
Altre caratteristiche
  • Esposizione sud, ovest
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 160.000
Prezzo al m²
260 €/m²
Virtual tour
Scopri ogni angolo dell'immobile
+17 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista