1/7

Terratetto unifamiliare 192 m², Città principale - Chora, Andros

Andros
€ 385.000
4 locali
192 m²
3 bagni
No Ascensore
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 24/08/2024
Descrizione

riferimento: W-02RBWL

Απολαύστε την πανοραμική θέα της χερσονήσου της Χώρας, της πρωτεύουσας της Άνδρου, από αυτό το ευρύχωρο, άνετο και για όλες τις εποχές σπίτι που βρίσκεται στο καταπράσινο και ήσυχο χωριό Μεσαθούρι. Ιδανικό για οικογένειες με παιδιά. Κατεβείτε με το αυτοκίνητο στην πρωτεύουσα, λίγα λεπτά μακριά, περπατήστε στον πεζόδρομο της παλιάς πόλης εξερευνήστε την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική επισκεφθείτε τα διάσημα μουσεία της, και τα πολυάριθμα εστιατόρια με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα κατά μήκος του δρόμου. Χαλαρώστε στα γραφικά ουζερί και απολαύστε τις πολυάριθμες κοντινές παραλίες κάτω από τον λαμπερό ήλιο. Οι εγκαταστάσεις υγείας, οι τράπεζες, τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να περιηγηθείτε στο νησί είναι όλα εκεί. Το ακίνητο αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος τεσσάρων κατοικιών, εντελώς ανεξάρτητων μεταξύ τους, (επίσης προς πώληση), με κήπο, σε δικό του αποκλειστικό οικόπεδο 390 τ.μ.

Τοποθεσία: Η Άνδρος είναι το βορειότερο νησί των Κυκλάδων, στο Αιγαίο Πέλαγος και το δεύτερο μεγαλύτερο, μετά τη Νάξο.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Άνδρος είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας. Το παραδοσιακό κυκλαδίτικο τοπίο και η αρχιτεκτονική συνδυάζονται με ψηλά βουνά, ποτάμια, κοιλάδες, πηγές με τρεχούμενο νερό και πολλές εκπληκτικές παραλίες, κάτω από έναν λαμπερό ήλιο. Το διάσημο και εκπληκτικό δίκτυο των 200 χιλιομέτρων μονοπατιών του, γνωστά ως Andros Routes, πιστοποιημένα από την ΕΕ προσελκύει εκδρομείς από όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν τις κρυμμένες ομορφιές του νησιού.
Η πρωτεύουσα του νησιού, η Χώρα, είναι μια από τις ομορφότερες των Κυκλάδων. Διαθέτει μουσεία, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, με νέες εκθέσεις κάθε καλοκαίρι. Ο μοναδικός, ενάμισι μίλι πεζόδρομος, στο κέντρο της πόλης σας ξεναγεί στην παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και ιστορία, με πολλά εστιατόρια, καφέ και καταστήματα. Απολαύστε τα εστιατόρια με φρέσκο ψάρι, δίπλα στη θάλασσα στο Κόρθι, και την κοσμοπολίτικη, νυχτερινή ζωή στο γραφικό παραθαλάσσιο Μπατσί.
Προσβασιμότητα: Η Άνδρος είναι προσβάσιμη από το λιμάνι της Ραφήνας και είναι το κοντινότερο νησί των Κυκλάδων από την Αθήνα. Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα καθημερινά δρομολόγια πλοίων κατά τη θερινή περίοδο και τουλάχιστον δύο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το ταξίδι διαρκεί μόλις δύο ώρες.
Επενδυτική Ευκαιρία: Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας του νησιού και η εντυπωσιακή ομορφιά του το καθιστούν έναν μαγικό τουριστικό προορισμό, με έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Ascensore
No
Superficie
192 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
3
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 385.000
Prezzo al m²
2.005 €/m²
Efficienza energetica
  • Riscaldamento

    Centralizzato, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+4 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista