Terreno edificabile in Vendita

IthakiKaravia Evgeniou, Ithaki 28300
€ 40.000
5.810 m²
Annuncio aggiornato il 05/07/2024
Descrizione

riferimento: IDMV104VAT

Αυτό το μοναδικό οικόπεδο που βρίσκεται στη θέση Κανελάτα του Βαθέως είναι προς πώληση. Στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο οικόπεδα που πωλούνται μαζί καθώς βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο. Το πρώτο οικόπεδο είναι 1057 τ.μ και το δεύτερο οικόπεδο είναι 4753 τ.μ. Αυτό το μεγάλο ακίνητο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και προσφέρει πολλές δυνατότητες δημιουργίας του τέλειου σπιτιού σε ένα παραδεισένιο σκηνικό.

Το οικόπεδο είναι καλά διατηρημένο με παραδοσιακούς πέτρινους τοίχους. Έχει πολλές όμορφες ελιές και βρίσκεται σε μία πολύ ήσυχη και γραφική τοποθεσία. Έχετε θέα στο βουνό με το Περαχώρι. Το ακίνητο βρίσκεται επίσης σε πολύ βολική τοποθεσία σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα καταστήματα και όχι πολύ μακριά από το κέντρο στο βαθύ όπου βρίσκονταί και όλα τα μαγαζιά και τα εστιατόρια.

Προκειμένου κάποιος να έχει πρόσβαση στο οικόπεδο , θα πρέπει να αγοράσει και το κομμάτι που συνδέει τα ακίνητα με το δρόμο. Αυτό το δεύτερο οικόπεδο, με 1.057τ.μ., όχι μόνο σας προσφέρει την άμεση πρόσβαση στο δρόμο, αλλά είναι οικοδομήσιμο. Η τιμή για το οικόπεδο είναι αυτή τη στιγμή 60.000€. Με την δυνατότητα αν το επιθυμεί κάποιος να προβεί σε συνένωση των δύο οικοπέδων.

Αυτό το ακίνητο προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία να δημιουργήσετε το ιδανικό σας σπίτι από την αρχή, κοντά στο Βαθύ και όλες τις ανέσεις, αλλά κρυμμένο για ιδιωτικότητα και ηρεμία. Οι διάσημες παραλίες Φιλιατρό και Σαρακήνικο απέχουν μόλις 10 λεπτά οδικώς.
Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη.

Εάν ψάχνετε μια ιδιοκτησία για επένδυτικούς σκοπούς παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Μέλανη: 6980315291

Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες διαχείρισης έργου, για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε στο φυλάδιο μας για την Ιθάκη .

Δείτε μας στο Instagram (mv_properties_ithaca) και το Facebook (MV Properties).
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Terreno edificabile
superficie
5.810 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
altre caratteristiche
Esposizione sud
Costi
prezzo
€ 40.000
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista