1/21

Terratetto unifamiliare 220 m², Centro, Patrasso

Patrasso
€ 250.000
5 locali
220 m²
3 bagni
No Ascensore
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 24/08/2024
Descrizione

riferimento: 15105

Αυτή η όμορφη μεζονέτα 3 επιπέδων βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία στον Γλαύκο της Πάτρας. Η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και πολύ φιλική για οικογένειες, με νεόδμητες κατοικίες σε κοντινή απόσταση. Τα εμπορικά καταστήματα και τα σχολεία όλων των βαθμίδων είναι εύκολα προσβάσιμα, καθιστώντας την κατοικία ιδανική για οικογένειες που ψάχνουν για άνετη και πρακτική ζωή.

Η κατοικία διαθέτει ένα όμορφο studio στο ισόγειο, που χρησημοποιειται ως γραφείο και μπορεί να εξυπηρετήσει ως αυτόνομη γκαρσονιέρα. Το studio είναι αυτόνομο φωτεινό και ευρύχωροκαι διαθέτει κουζίνα και μπάνιο, ενώ παρέχει πρόσβαση σε έναν όμορφο κήπο, ιδανικό για χαλάρωση ή για οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Η μεζονέτα έχει σχεδιαστεί με μεράκι και φροντίδα, με μια μοντέρνα κουζίνα, άνετους χώρους και μεγάλα μπαλκόνια που προσφέρουν υπέροχη θέα. Η κατοικία διαθέτει επίσης θέσεις στάθμευσης και αποθήκες για περισσότερη άνεση.
Το νεόδμητο κτίριο είναι σε άριστη κατάσταση και προσφέρει μια πολύ ελκυστική ευκαιρία για όσους αναζητούν μια κατοικία στον Γλαύκο της Πάτρας. Η κοντινή απόσταση από το νέο λιμάνι της Πάτρας είναι ένα πλεονέκτημα για όσους ταξιδεύουν συχνά ή επιθυμούν να επισκέπτονται τα παραθαλάσσια της Πελοποννήσου.

Συνολικά, αυτή η μεζονέτα 3 επιπέδων προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα άνετο και πρακτικό σπίτι στην Πάτρα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία και κλείστε τώρα μια επίσκεψη για να δείτε αυτήν την υπέροχη κατοικία από κοντά!
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Piano
Piano terra
Piani edificio
3
Ascensore
No
Superficie
220 m²
Locali
5
Camere da letto
3
Bagni
3
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 250.000
Prezzo al m²
1.136 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

Δ

Virtual tour
Scopri ogni angolo dell'immobile
+18 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista