Bilocale ottimo stato, primo piano, Likavittos, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 250.000
3 locali
70 m²
1 bagno
Piano 1
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 16/01/2024
Descrizione

riferimento: S1126

Διαμπερές διαμέρισμα προς πώληση σε καλοδιατηρημένη πολυκατοικία του 1968, ανακαινισμένο το 2016. Βρίσκεται στην Νεάπολη Εξαρχείων και έχει άριστη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, super market, εστιατόρια, μπαρ και καφέ καθώς και σε πάρκα, και τον λόφο του Λυκαβηττού για καθημερινούς περιπάτους, όπως και στο Κολωνάκι. Είναι άριστη επιλογή για σπουδαστή ή για νέο ζευγάρι αλλά και για επένδυση καθώς ενοικιάζεται άνετα για μακροχρόνιες ή βραχυπρόθεσμες μισθώσεις.
Το διαμέρισμα είναι 70τμ στον 1 όροφο. Αποτελείται από καθημερινό καθιστικό ενιαίο με την κουζίνα (η οποία περιλαμβάνει εντοιχισμένες συσκευές) και βλέπει σε μακρύ εξώστη στην μπροστά όψη της οικοδομής. Επίσης, διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο με ντους και laundry. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο, κλιματισμό (ψύξη-θέρμανση) με 4 air-conditioning units, κουφώματα αλουμινίου με καινούρια παντζούρια, πλακίδια σε όλο το σπίτι, πόρτα ασφαλείας και 2 μπαλκόνια με τέντες, το ένα με θέα τον Λυκαβηττό.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
70 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 250.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1968
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a metano
certificazione energetica
Esente
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista