Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Μπάνιο
Βεράντα
Βεράντα
1/11
Σαλόνι
Κουζίνα

Monolocale ottimo stato, sesto piano, Agios Panteleimonas, Patision - Acharnon

Patision - Acharnon
€ 128.000
1 locale
57 m²
1 bagno
Piano 6
Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 17/04/2024
Descrizione

riferimento: 357219

Πλατεία Αμερική εξαιρετικό διαμέρισμα ρετιρέ διαμπερές φωτεινό, με τεράστια βεράντα και θέα στο όρος Αιγάλεω. Το διαμέρισμα διαθέτει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, μεγάλο σαλόνι ενιαίο με κουζίνα έχει αποθηκευτικούς χώρους και καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές καθώς και μεγάλο aircondition στο σαλόνι. Το ακίνητο είναι πρόσφατα ανακαινισμένο το 2022. Βρίσκεται πολύ κοντά στην αγορά, ζωντανή γειτονιά στην καρδιά της Αθήνας, κοντά σε σχολείο, σταθμό μετρό και πλήθος λεωφορειακών γραμμών.

Η Πλατεία Αμερικής (παλαιότερη ονομασία πλατεία Αγάμων) είναι μεγάλη πλατεία της Αθήνας, η οποία βρίσκεται στην δυτική πλευρά της οδού Πατησίων και στο μέσο περίπου του μήκους της οδού. Η πλατεία απέχει 2 χλμ από την πλατεία Ομονοίας και 2,5 χλμ από το τέρμα της οδού Πατησίων και τον σταθμό Άνω Πατήσια του ΗΣΑΠ. Γύρω από την πλατεία και δυτικά της οδού Πατησίων αναπτύχθηκε η ομώνυμη συνοικία της Αθήνας, η οποία συνορεύει με τα Κάτω Πατήσια προς τα βόρεια και ανατολικά, με τον Άγιο Παντελεήμονα προς τα νότια και με την Κυψέλη προς τα ανατολικά - η Πατησίων χωρίζει την Κυψέλη από την συνοικία της πλατείας Αμερικής.

Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 57 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1972, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Όροφος: 6ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Δ, Ρεύμα: Μονοφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2022, Εμβαδό Μπαλκονιών: 30, Απόσταση απο θάλασσα: 12000, Μηνιαία κοινόχρηστα: 20
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Vendita
Piano
6
Ascensore
Superficie
57 m²
Locali
1
Camere da letto
1
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 128.000
Prezzo al m²
2.246 €/m²
Dettaglio dei costi
Spese condominio
€ 20/mese
Efficienza energetica

Consumo di energia

Δ

Scopri ogni angolo dell'immobile
+8 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista