Duplex, da ristrutturare, 250 m², Mortero, Nea Erithraia

Nea Erithraia
€ 500.000
4 locali
250 m²
3+ bagni
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 12/01/2024
Descrizione

riferimento: 1244

Καταπληκτική μεζονέτα 250 τ.μ., αποτελούμενη από 4 επίπεδα: Ισόγειο/ 1ος/ 2ος/ Σοφίτα, σε μικρό συγκρότημα 4 μεζονετών με κοινόχρηστη πισίνα, σε πολύ όμορφο περιβάλλον με εξαιρετική θέα σε Πάρνηθα και Βαρυμπόμπη, πολύ φωτεινή και διαμπερής, κατασκευή 2002 και σε άριστη κατάσταση. Βρίσκεται σε όμορφη και ήσυχη γειτονιά αλλά πολύ κοντά στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, το Καστρί και τη Νέα Κηφισιά.
Η μεζονέτα διαθέτει συνολικά 4 υπνοδωμάτια- τα 3 master- 4 μπάνια και 2 WC.
Στο Ισόγειο, σαλόνι σε "Γ", ξεχωριστός χώρος με όμορφο δάπεδο και βεράντα που βλέπει στην πισίνα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο, υπνοδωμάτιο ή τραπεζαρία, 1 μπάνιο και 1 WC. Στον 1ο όροφο, ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι και ξύλο στο δάπεδο, μεγάλο αίθριο (χρήζει νομιμοποίησης), πολύ φωτεινή κουζίνα, 1WC με ντους, βεράντα στην πρόσοψη και ιδιωτικός κήπος πίσω. Στον 2ο όροφο, 2 master υπνοδωμάτια με en- suite μπάνια, όμορφα ξύλινα δάπεδα και βεράντες με θέα μπροστά και πίσω. Στον 3ο όροφο, κουκλίστικη σοφίτα με επικλινή κεραμοσκεπή και όμορφες ξύλινες δοκούς στο εσωτερικό της οροφής με 1 master υπνοδωμάτιο, τζάκι, γραφείο και βεράντες με καταπληκτική θέα στην Πάρνηθα.
Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου και ανεξάρτητη ανά επίπεδο (κοινόχρηστα περίπου 100€/ έτος), ενώ είναι εξοπλισμένη με κουφώματα αλουμινίου και τριπλά τζάμια, ασανσέρ, συναγερμό, αποθήκη 70 τ.μ. και 4 θέσεις σε κλειστό πάρκινγκ. Κατοικίδια Δεκτά.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
250 m²
locali
4 camere da letto, 3+ bagni
piano
Piano terra, con ascensore
totale piani edificio
4 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Impianto di allarme
Balcone
Piscina
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 500.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2002
stato
Da ristrutturare
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
B
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista