1/21

Terratetto unifamiliare 160 m², Nea Potidaia, Moudania

Moudania
€ 390.000
5+ locali
160 m²
2 bagni
Balcone
Arredato
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 24/08/2024
Descrizione

riferimento: BR-21120

Στην Νέα Ποτίδαια, πωλείται μοναδική μονοκατοικία με φανταστική θέα. Το ακίνητο βρίσκεται μόλις 700μ από την γαλάζια παραλία, έχει 1000 τ. μ . κήπο και είναι δύο επιπέδων. Στο ισόγειο διαθέτει μεγάλο ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, ένα ευρύχωρο μπάνιο και δύο μεγάλα και φωτεινά υπνοδωμάτια και υπάρχει μεγάλη βεράντα στο ίδιο επίπεδο με τον κήπο. Υπάρχει εσωτερική σκάλα η οποία οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο στο οποίο υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι, ένα μπάνιο και δύο μεγάλα υπνοδωμάτια. Το πιο φανταστικό όμως είναι το τεράστιο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου που έχει φανταστική θέα στην θάλασσα και στον Όλυμπο. Το ακίνητο είναι πολύς καλής κατασκευής, έχει πολύ όμορφο διαμορφωμένο κήπο με ελιές, πλακόστρωτα μονοπάτια, μπάρμπεκιου στην αυλή. Ένα σπίτι κατάλληλο για υπέροχες οικογενειακές διακοπές, να φιλοξενήσεις τους φίλους και να δημιουργήσεις αξέχαστες αναμνήσεις. Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, solar system όταν έχει διακοπή ρεύματος να μην μένεις από ρεύμα. Το ακίνητο μπορεί να πουληθεί με κανονικό συμβόλαιο.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ.



Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με e-mail και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.



Για πιο γρήγορη επικοινωνία συμπληρώνετε την αίτηση ενδιαφέροντος μέσα σε κάθε ακίνητο και σας καλεί η γραμματεία για ραντεβού.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Superficie
160 m²
Locali
5+
Camere da letto
4
Bagni
2
Arredato
Balcone
Box, posti auto
2 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Autonomo
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in triplo vetro / PVC
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 390.000
Prezzo al m²
2.438 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    2000
  • Riscaldamento

    Autonomo
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+18 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista