Πισίνα
Πισίνα
Κουζίνα
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Ύπαρξη ανθρώπου
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Πισίνα
Σαλόνι
Πισίνα
1/22
Πισίνα

Terratetto unifamiliare Kato Doloi, Kato Doloi, Avia

AviaKATO DOLOI
€ 197.000
3 locali
50 m²
1 bagno
No Ascensore
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 05/08/2024
Descrizione

riferimento: 2-157


Υπέροχη μονοκατοικία ενός επιπέδου προς πώληση στους Κάτω Δολούς στη Μάνη. Αυτή η καταπληκτική κατοικία έχει χώρο 50 τετραγωνικών μέτρων. Είναι ένα ξεχωριστό ακίνητο μερικώς ανακαινισμένο και σε άριστη κατάσταση πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις πολυτελείς ανέσεις που μπορεί κάποιος να επιθυμεί σε ένα σύγχρονο σπίτι στην περιοχή της Μάνης.
Η πισίνα βρίσκεται σε τέλεια τοποθεσία στην αυλή του σπιτιού και θα προσφέρει στους νέους ιδιοκτήτες ώρες χαλάρωσης με την υπέροχη θέα του μεσσηνιακού κόλπου να βρέχει τα μάτια όσων βρίσκονται στην πισίνα αλλά και την αυλή.
Δίπλα στην πισίνα υπάρχει ένας χώρος σκιασμένος με μια υπέροχη πέργκολα όπου εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε απολαμβάνοντας ένα ωραίο δείπνο ή ένα κρασί με συντροφιά τη θέα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Μάνης
Ο βασικός κορμός του σπιτιού αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας η οποία κουζίνα είναι πλήρως ανακαινισμένη και πωλείται με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και επιπλωμένο. Επιπρόσθετα έχει δύο υπνοδωμάτια και ένα πλήρες μπάνιο.
Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία καθώς έχει εύκολη πρόσβαση από τον κεντρικό δρόμο, ενώ είναι πολύ κοντά στην παραλία των Κιτριών απέχοντας μόλις 6 χιλιόμετρα από αυτή, επίσης απέχει μόλις 16 χιλιόμετρα από το γραφικό χωριό της Καρδαμύλης κ 23 χιλιόμετρα από τη πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας τη Καλαμάτα.
Το σπίτι είναι επίσης μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή, καθώς παρέχει όλες τις ανέσεις για να ενοικιαστεί μέχρι και μέσω μεγάλων πλατφορμών κατά τη θερινή περίοδο .

Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
50 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
1
Arredato
Balcone
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Altre caratteristiche
  • Piscina
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 197.000
Prezzo al m²
3.940 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    2000
  • Certificazione energetica

    Esente
Scopri ogni angolo dell'immobile
+19 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista