Attico Βάρη - Βάρκιζα, Varkiza, Vari - Varkiza

Vari - VarkizaΒάρη - Βάρκιζα
€ 1.050.000
4 locali
140 m²
3 bagni
Piano 4
Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 08/02/2024
Descrizione

riferimento: 759007

Στην περίφημη Αθηναϊκή Ριβιέρα, σε απόσταση αναπνοής από τα αστραφτερά νερά, το διαμερισμα, διαθέτει μια αξιοζήλευτη τοποθεσία που θα σας γοητεύσει. Βυθιστείτε στην ομορφιά αυτής της προνομιακής διεύθυνσης, όπου ο χαλαρωτικός ήχος των κυμάτων και η απαλή θαλάσσια αύρα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και γαλήνης.

Σχεδιασμένο με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια, το διαμερισμα συνδυάζει καινοτόμα χαρακτηριστικά και βιώσιμα στοιχεία για να προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία διαβίωσης. Με έμφαση στην ενεργειακή απόδοση, ο βιοκλιματικός σχεδιασμός εξασφαλίζει βέλτιστη θερμική άνεση, ενώ οι πλήρως μονωμένοι εσωτερικοί χώροι δημιουργούν ένα καταφύγιο ηρεμίας. Αγκαλιάστε το μέλλον με το σύστημα αντλίας θερμότητας και τους ηλιακούς συλλέκτες μας, συμβάλλοντας τόσο στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα όσο και στην εξοικονόμηση κόστους.

Ανακαλύψτε την μεζονέτα-ρετιρέ, μια πραγματική όαση στον ουρανό. Αυτή η ευρύχωρη κατοικία προσφέρει δύο κομψά υπνοδωμάτια, 2 καλά εξοπλισμένα μπάνια και 1 WC, παρέχοντας άπλετο χώρο. Ο προσεκτικά σχεδιασμένος εσωτερικός χώρος εκτείνεται σε 140,57 τετραγωνικά μέτρα ενώ ο εξωτερικός χώρος έχει έκταση 94,54 τετραγωνικά μέτρα. Είτε πρόκειται να φιλοξενήσετε καλεσμένους, είτε να απολαύσετε ένα οικογενειακό μπάρμπεκιου, είτε απλώς να χαλαρώσετε μέσα στη φύση, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

Το διαμέρισμα αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, συνδυάζεται άψογα με το φυσικό περιβάλλον και αναδεικνύει την αρμονική ενσωμάτωση της αισθητικής και της λειτουργικότητας. Γίνετε μέρος αυτού του αρχιτεκτονικού αριστουργήματος και ζήστε την καλύτερη εμπειρία της παράκτιας ζωής.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι αυτού του εξαιρετικού τρόπου ζωής
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Attico | Immobile di lusso
superficie
140 m²
locali
4 (2 camere da letto, 2 altri), 3 bagni
piano
4° piano, con ascensore
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Costi
prezzo
€ 1.050.000
Efficienza energetica
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, a pavimento
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista