1/3

Terreno edificabile in Vendita

Tripoli
€ 180.000
1.180 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 05/06/2024
Descrizione

riferimento: W-02SXCI

Οικόπεδο, άρτια οικοδομήσιμο 1.180 τμ, εντός του αστικού ιστού της Τρίπολης, με συντελεστή δόμησης 1,2 και συντελεστή κάλυψης 0,6. Ένα ιδιαίτερο οικόπεδο σε ήσυχη γειτονιά, γωνιακό και με πρόσβαση από τρεις δρόμους. Μόλις 1 χλμ. από την κεντρική πλατεία και την αγορά της πόλης και 0,5 χλμ από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Τοποθεσία: Ο νομός Αρκαδίας έχει πρωτεύουσα την Τρίπολη, οι μεγαλύτερες πόλεις της Αρκαδίας είναι η Δημητσάνα, το Λεωνίδιο, η Μεγαλόπολη, η Νεστάνη.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Αρκαδία βρίσκεται καρδιά της Πελοποννήσου και διαθέτει μερικά από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά της Ελλάδας γεγονός που καθιστά την περιοχή πόλο έλξης για τους λάτρεις του χειμερινού τουρισμού. Παράλληλα, η Αρκαδία διαθέτει χιονοδρομικό κέντρο, διαμονή σε υπέροχα ξενοδοχεία, δωμάτια και ξενώνες ενώ οι ταβέρνες και τα παραδοσιακά εστιατόρια με καλό φαγητό καλύπτουν τα γούστα και των πιο δύσκολων επισκεπτών.

Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση στην Αρκαδία είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με τη χρήση αυτοκινήτου μέσω του υπάρχοντος οδικού δικτύου η Αθήνα απέχει 159 χλμ, η Θεσσαλονίκη 647 χλμ και η Πάτρα 168 χλμ.Υπεραστικά λεωφορεία εξυπηρετούν με συχνά δρομολόγια τις περισσότερες περιοχές του νομού. Λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αρκαδίας εκτελούν καθημερινά δρομολόγια προς την Αθήνα και αντίστροφα με πυκνά δρομολόγια.

Επενδυτική Δύναμη: Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, με την Αρκαδία να σημειώνει ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση και να γίνονται όλο ένα και πιο ελκυστικός προορισμός για το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι, για τους επενδυτές.
Caratteristiche
Contratto
Vendita
Tipologia
Terreno edificabile
Superficie
1.180 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 180.000
Prezzo al m²
153 €/m²
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista