Terreno non edificabile in Vendita

CefaloniaΑντιπάτα, Greece
€ 95.000
1.692 m²

Nota

Annuncio aggiornato il 22/08/2023
Descrizione

riferimento: 1-1374

Κωδικός ακινήτου: 1-1374 - Κεφαλονιά Ερισός Αντιπάτα ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 1692 τ.μ.
Τιμή: 95.000 € (Κωδικός γραφείου ΑΝΤΙΠΑΤΑ) Διατίθεται προς πώληση άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο στην Έρισσο και συγκεκριμένα στο χωριό Αντιπάτα. Έχει συνολικό εμβαδόν 1692 τ.μ.και με ανέγερση πρώτου ορόφου προσφέρει θέα στη θάλασσα.

Τα Αντιπάτα είναι πεδινό χωριό της βόρειας Κεφαλονιάς, στο απώτατο άκρο της χερσονήσου της Σάμης, δυτικά του Φισκάρδου και σε μέσο σταθμικό υψόμετρο 125. Το χωριό απέχει 46 χλμ. περίπου Β. ΒΑ. του Αργοστολίου.
Στα Αντιπάτα Ερίσου υπάρχουν παλαιές κατοικίες άνω των 300 ετών, καθώς βρίσκονται σε περιοχή που δεν ισοπέδωσε ο καταστροφικός σεισμός του 1953. Επίσης, υπάρχουν πολλές μοντέρνες κατοικίες, επηρεασμένες απο ξένη αρχιτεκτονική, καθώς πολλοί κάτοικοι της περιοχής έχουν κάνει μετανάστες στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Τα Αντιπάτα απέχουν μόλις πέντε λεπτά από το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο,το οποίο φημίζεται για τα καλαίσθητα μαγαζιά, την όμορφη αρχιτεκτονική του. Εκεί συρρέουν κάθε χρόνο επισκέπτες από όλο τον κόσμο αλλά και πολυάριθμα σκάφη αράζουν στη μαρίνα.
Ο κόλπος του Φισκάρδου περιβάλλεται από πανέμορφες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά και βοτσαλωτές ακτές όπως η Έμπλυση, το Φώκι, το Δαφνούδι κλπ.
Caratteristiche
Contratto
Vendita
Tipologia
Terreno non edificabile
Superficie
1.692 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 95.000
Prezzo al m²
56 €/m²
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista