Trilocale Φάληρο - Ιπποκράτειο, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΦάληρο - Ιπποκράτειο
€ 600/mese
4 locali
90 m²
1 bagno
Piano 4
Ascensore
Annuncio aggiornato il 30/04/2024
Descrizione

riferimento: 397438

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ οροφοδιαμέρισμα επιφανείας 90τμ, το οποίο βρίσκεται στον 4ο όροφο πολυώροφης οικοδομής και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα ξεχωριστή, διάδρομο, χωλ και ένα πλήρες λουτρό με πατάρι. Διαθέτει θύρα ασφαλείας, διπλά συνθετικά κουφώματα εξωτερικά με σίτες και ρολά, ξύλινα εσωτερικά κουφώματα, ξύλινα δάπεδα στα δύο υπνοδωμάτια και μαρμάρινα σε όλους τους υπόλοιπους χώρους. Οι εξώστες καλύπτονται από μωσαϊκό. Θερμαίνεται μέσω ατομικού λέβητα αερίου. Επιπλέον διαθέτει θυροτηλεόραση, μεταλλική τέντα στον πρόσθιο εξώστη και ντουλάπα στο ένα υπνοδωμάτιο. Το εν λόγω διαμέρισμα παραδίδεται βαμμένο με καινούργιους διακόπτες, καινούργιες βρύσες και καινούργιο απορροφητήρα. Επιπλέον πρόκειται να ανακαινιστεί η κουζίνα και να βαφούν τα πλακάκια της τοιχοποιίας του λουτρού. Είναι διαμπερές και εξυπηρετείται από δύο εξώστες. Ο πρόσθιος εξώστης εξυπηρετεί το σαλόνι, το ένα υπνοδωμάτιο και την κουζίνα, ενώ ο οπίσθιος τα υπόλοιπα δύο υπνοδωμάτια. Η οικοδομή στην οποία ανήκει διαθέτει κοινόχρηστο ανελκυστήρα και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το νοσοκομείο "Ιπποκράτειο", τα Πανεπιστήμια και το metro όταν αυτό λειτουργήσει. Παραπλεύρως υπάρχουν καταστήματα και άριστη συγκοινωνία προς όλες τις κατευθύνσεις της πόλεως. Απαγορεύονται τα κατοικίδια. Στο εν λόγω διαμέρισμα γίνονται εργασίες.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caratteristiche
contratto
Affitto
tipologia
Appartamento
superficie
90 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
4° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 600/mese
spese condominio
€ 40/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
1974
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista