Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Σαλόνι
Μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
W.C
W.C
1/25
Σαλόνι
Σαλόνι

Monolocale Γαμβέτα 55, 546 42, Θεσσαλονίκη, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΓαμβέτα 55, 546 42, Θεσσαλονίκη
€ 108.000
2 locali
40 m²
1 bagno
Piano 1
No Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 20/09/2024
Descrizione

riferimento: 54223

Κωδικός ακινήτου: 54223 - Θεσσαλονίκη Δήμος Μπότσαρη ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 40 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1967 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, ντουλάπες, A/C, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 8 τ.μ. - Τιμή: 108.000 €
Πωλείται διαμέρισμα 40τ.μ. στον ημιόροφο υπερυψωμενο (ουσιαστικά 1ος)σε άριστη κατάσταση πλησίον της οδού Μπότσαρη . Είναι πλήρως ανακαινισμένο, με νέα υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση, κουζίνα, μπάνιο, πατώματα από πλακάκι και ξύλο και κουφώματα με διπλά τζάμια, πόρτα θωρακισμένη. Έχει θέρμανση ατομικό φυσικό αέριο. είναι στον ημιόροφο υπερυψωμένο και αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα χωριστή και wc. Είναι φωτεινό και πολύ κοντά σε στάσεις αστικών λεωφορείων και μελλοντικές στάσεις του μετρό οπως και σε σε σχολείο.
-- Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική -- Γιώργος Αδαμούδης 6908685136 www.invista.gr -- Για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για τα νέα ακίνητα της invista.gr επισκεφτείτε το site μας και συμπληρώστε την ζήτηση σας στην κατηγορία ΄Ζήτηση΄ και μόλις αναλάβουμε το νέο ακίνητο που σας ταιριάζει θα ενημερώνεστε αυτόματα μέσω E-Mail η SMS Like us on facebook! www.facebook.com/invista.gr Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Vendita
Piano
1
Ascensore
No
Superficie
40 m²
Locali
2
Camere da letto
1
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a metano
Altre caratteristiche
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 108.000
Prezzo al m²
2.700 €/m²
Dettaglio dei costi
Spese condominio
€ 10/mese
Efficienza energetica

Consumo di energia

Δ

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista