1/25

Maisonette ottimo stato, piano terra, Nea Kifisia, Kifissia

Kifissia
€ 808.000
5+ locali
300 m²
3+ bagni
Ascensore
Balcone
Arredato
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 20/08/2024
Descrizione

riferimento: KD-19

ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ – Πλησίον πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου. Μίνιμαλ ύφους και αισθητικής πλήρως ανεξάρτητη μεζονέτα, τύπου μονοκατοικίας, σε συγκρότημα τεσσάρων κατοικιών. Η κατοικία αποπερατώθηκε το 2007, εξελίσσεται σε τρία κύρια επίπεδα, συν σοφίτα και υπόγειο γκαράζ με πολύ μεγάλη αποθήκη και διαθέτει εσωτερικό ασανσέρ σε όλους τους ορόφους. Τα καθαρά τετραγωνικά της οικίας είναι 300, συν βοηθητικούς χώρους, πολύ μεγάλη αποθήκη, πάρκινγκ για 3 αυτοκίνητα και βρίσκεται σε οικόπεδο 310τμ.
Στο υπερυψωμένο ισόγειο της μεζονέτας βρίσκεται το σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κλειστή κουζίνα με όλες τις συσκευές, μεγάλη βεράντα περιμετρικά και ένας κλεισμένος εξώστης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καθημερινή τραπεζαρία.
Στον 1ο όροφο βρίσκονται τα υπνοδωμάτια και συγκεκριμένα ένα μεγάλο μάστερ, 2 άνετα δωμάτια και δύο πλήρη μπάνια.
Η σοφίτα είναι πλήρες δωμάτιο, με μπάνιο και κουζινάκι και επικοινωνεί με μια μεγάλη βεράντα με ανεμπόδιστη θέα.
Το playroom της κατοικίας είναι απόλυτα ισόγειο και επικοινωνεί με κήπο περιμετρικά. Λειτουργεί ως πλήρως ανεξάρτητο διαμέρισμα, με δική του είσοδο, είναι 107τμ, διαθέτει καθιστικό με τζάκι, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, μπάνιο και ένα δεύτερο βοηθητικό δωμάτιο.
Στο υπόγειο της κατοικίας βρίσκεται μια μεγάλη αποθήκη, πολύ λειτουργική με ράφια, το κλιμακοστάσιο, το μηχανοστάσιο και το πάρκινγκ που είναι 3 αυτοκίνητα.
Τα δάπεδα σε όλους τους χώρους είναι δρύινα, υπάρχει συναγερμός, κλιματισμός σε όλα τα δωμάτια, κάμερες ασφαλείας περιμετρικά, πόρτα ασφαλείας, boiler, ηλιακός, τέντες, σίτες, αλουμίνια και διπλά τζάμια, μεγάλες βεράντες, ενώ η κατοικία αποπνέει τον αέρα της ήρεμης και χαλαρής διαβίωσης. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε πολυμελείς οικογένειες ή στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να μείνουν σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με όλες τις ανέσεις. Πολύ κοντά σε συγκοινωνίες, σχολεία, τις κεντρικές οδικές αρτηρίες και την αγορά της περιοχής, προσφέρεται στην τιμή των 2.000€ με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, τις τέντες, τον συναγερμό, τις κάμερες ασφαλείας και τα κλιματιστικά. Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται η αμοιβή του κηπουρού, το κόστος του κοινόχρηστου φωτισμού και το κόστος συντήρησης του ασανσέρ. Η κατοικία μισθώνεται και πλήρως επιπλωμένη, στην τιμή των 808.000€.
Πάρα πολλά ακόμα ακίνητα,μικρότερα-μεγαλύτερα,στην Κηφισιά κ στους όμορους Δήμους www.panteleonrealestate.gr Μεσιτικό Κώστας Παντελαίων-Κηφισιά-6945-392060 info@panteleon.gr Σε περίπτωση ενδιαφέροντος καλέστε και στο κινητό από 11:00 έως 21:00 .
Email: info@panteleon.gr
URL: https://www.panteleonrealestate.gr
Μεσιτικό Κώστας Παντελαίων
Κόκκοτα Π. 8, 145 61 Κηφισιά
Κιν.: +30 6945 392060
Τηλ.1 / Φαξ: +30 210 6231415
Τηλ.2: +30 210 8050100
更多KIFISSIA或者周边房产资源(公寓或者别墅),您可以通过以下方式联系我们:
www.panteleonrealestate.gr
Panteleon 地产中介- Kifissia - ( + 30 ) 6945-392060
邮箱:info@panteleon.gr
Caratteristiche
Tipologia
Maisonette | Immobile di lusso
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Piano
Piano terra
Ascensore
Superficie
300 m²
Locali
5+
Camere da letto
5
Bagni
3+
Arredato
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Mansarda
  • Porta blindata
  • Impianto tv con parabola satellitare
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 808.000
Prezzo al m²
2.693 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista