Bilocale ottimo stato, primo piano, Voulgari - Agios Eleftherios - Ntepo, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - Martiou
€ 238.000
3 locali
96 m²
1 bagno
Piano 1
Ascensore
Annuncio aggiornato il 04/03/2024
Descrizione

riferimento: 1016-092

ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην περιοχή Μαρτίου πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 96 τμ 1ου ορόφου (ψηλός) σε καλοδιατηρημένη πολυκατοικία του 1967 με ασανσέρ.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε σημείο με πολύ μεγάλη ανοιχτωσιά, κοντά σε στάσεις λεωφορείων και μετρό, σχολεία, τράπεζες φαρμακεία και κοντά σε οργανωμένη αγορά.
Στο ακίνητο πραγματοποιείται ριζική ανακαίνιση όπου έχουν αντικατασταθεί με καινούρια υδραυλικά και ηλεκτρολογικά. Γίνεται ανακαίνιση από τοιχοποιία με μοντέρνο design, εξαιρετικής ποιότητας υλικά και με ιδιαίτερη εργονομία χώρων. Αποτελείται από 2 δωμάτια, ένα ενιαίο χώρο σαλονιού - κουζίνα, μπάνιο και έξυπνα τοποθετημένους αποθηκευτικούς χώρους. Ο ιδιαίτερος φωτισμός, ο ατομικός καυστήρας αερίου για τις ανάγκες Θέρμανσης, το θερμομονωτικό κέλυφος, τα συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, η θωρακισμένη πόρτα, τα δάπεδα σε συνδυασμό ξύλου και κεραμικών πλακιδίων είναι τα στοιχεία που κάνουν το διαμέρισμα σύγχρονο και πολυτελές. Ατομική μονάδα φυσικού αερίου. Προσθήκη θερμονόνωσης. Ένα εξαιρετικό ακίνητο σε πολύ καλό σημείο ιδανικό για οικογένειες και εργαζόμενους με εύκολη πρόσβαση. Τιμή πώλησης 238.000€
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η επίπλωση και οι ηλεκτρικές συσκευές. Ωστόσο, υπάρχει δυνατότητα επίπλωσης αντίστοιχης των φωτορεαλιστικών αν το επιθυμεί ο υποψήφιος αγοραστής, με διαφορετική τιμή.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
96 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 238.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1967
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
A
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista