1/9

Appartamento quarto piano, Ano Glyfada, Glyfada

Glyfada
€ 680.000
121 m²
Piano 4
No Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 19/08/2024
Descrizione

riferimento: 1610303

Οροφοδιαμέρισμα 4ου ορόφου επιφάνειας 121 τμ το οποίο αναπτύσσεται σε καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και δυο λουτρά με την δυνατότητα το ένα λουτρό να είναι εσωτερικό του μεγάλου υπνοδωματίου. Ο εξώστης μπροστά από το σαλόνι είναι επιφάνειας περίπου 20τμ. Η κουζίνα έχει δικό της εξώστη και επιπλέον κάθε υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση σε εξώστη. Το διαμέρισμα έχει καταπληκτική θεά προς τη θάλασσα. Στο διαμέρισμα ανήκουν μια θέση στάθμευσης και μια αποθήκη 17 τμ, που βρίσκονται στη στάθμη του υπογείου.
Οι κατοικίες είναι σχεδιασμένες με κέλυφος ικανής και κατάλληλης θερμικής μάζας βάση του Ελληνικού εύκρατου κλίματος με ζεστά καλοκαίρια όπου δρα ως ασπίδα προστασίας για όλες τις καιρικές συνθήκες ικανό να απορροφά σημαντική ποσότητα θερμότητας χωρίς να επιβαρύνεται το εσωτερικό των κτιρίων. Η θερμική προστασία του κελύφους συμβάλλει στην διατήρηση της εσωτερικής θερμικής άνεσης, διασφαλίζοντας ήπιες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, γεγονός που οδηγεί στην περιορισμένη χρήση τεχνητού κλιματισμού με σημαντική εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους .
Το σύστημα θέρμανσης για την απόδοση θερμότητας είναι ενδοδαπέδιο με τη χρήση του πλέον οικονομικού, φιλικού προς το περιβάλλον και αποδοτικού συστήματος αυτό της αντλίας θερμότητας και η ψύξη γίνεται με fan coil οροφής. Η πλήρης αυτονομία κάθε χώρου (σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτια) επιτυγχάνεται μέσω ξεχωριστών θερμοστατών και μηχανημάτων ψύξης σε κάθε χώρο.
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Vendita
Piano
4
Ascensore
No
Superficie
121 m²
Arredato
No
Balcone
No
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 680.000
Prezzo al m²
5.620 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+6 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista