Bilocale Χαριλάου, Agios Nikolaos, Charilaou

CharilaouΧαριλάου
€ 125.000
3 locali
71 m²
1 bagno
Piano 2
No Ascensore
Annuncio aggiornato il 13/03/2024
Descrizione

riferimento: 11086

Κωδικός ακινήτου: 11086 - Θεσσαλονίκη Δήμος Χαριλάου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 71 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1965 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2015. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε πάρκο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 125.000 €
Πωλείται διαμέρισμα δεύτερου ορόφου χωρίς ασανσέρ, με δύο δωμάτια σαλόνι κουζίνα ένα μπάνιο, μπροστά στην πλατεία Χαριλάου γωνιακό δύο όψεων ανακαινισμένο με θέα στην πλατεία θέρμανση ατομική πετρελαίου χωρίς ασανσέρ με ελάχιστα κοινόχρηστα δίπλα σε σχολεία σούπερ μάρκετ στάση λεωφορείων.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
71 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
2° piano
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 125.000
spese condominio
€ 12/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1965
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Γ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista