Duplex 163 m², Porto Rafti, Markopoulo

Markopoulo
€ 290.000
4 locali
163 m²
3 bagni
No Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 05/04/2024
Descrizione

riferimento: 1249

Στη πανέμορφη περιοχή του Πόρτο Ράφτη, βρίσκεται αυτή η υπέροχη μεζονέτα προς πώληση. Αυτό το ακίνητο 163 τ.μ.  απλώνεται σε δύο επίπεδα και διαθέτει ατομική, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου σε κάθε όροφο ξεχωριστά.

Το εσωτερικό αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, μια λειτουργική κουζίνα, και ένα φιλόξενο σαλόνι, ενώ ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει έναν όμορφο κήπο για απολαυστικές στιγμές υπό τον ανοιχτό ουρανό.

H κατασκευή της χρονολογείται από το 2006. Η μεζονέτα διαθέτει ορισμένα έπιπλα καθώς και η κουζίνα έχει εντοιχισμένο φούρνο. Το ακίνητο διαθέτει, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας για επιπλέον αίσθηση ασφάλειας, καθώς και θέση στάθμευσης για την ευκολία των κατοίκων.

Η εξαιρετικά διαμορφωμένη εσωτερική διάταξη περιλαμβάνει δύο μπάνια, ένα WC, αποθήκη, και ακόμη έναν χώρο playroom που προσθέτει επιπλέον ευκαιρίες για αναψυχή και ψυχαγωγία.

Αυτό το ακίνητο αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για οικογένειες και εργαζόμενους, με ευέλικτο χώρο που επιτρέπει τη φιλοξενία κατοικιδίων. Προσφέρεται στην αγορά στην τιμή των 290.000€, και ο κωδικός ακινήτου είναι #1249.

Αναλαμβάνουμε χωρίς χρέωση την έκδοση στεγαστικού δανείου για την αγορά του ακινήτου σε συνεργασία με όλες τις συστημικές τράπεζες.

Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
163 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 3 bagni
piano
Piano terra, con accesso disabili
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 290.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2006
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista