Trilocale quarto piano, Center, Voula

Voula
€ 720.000
4 locali
150 m²
2 bagni
Piano 4
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 20/06/2024
Descrizione

riferimento: W-02TI0S

Υπάρχουν μέρη που σας κάνουν να αισθάνεστε αμέσως ασφαλείς, ήρεμοι, άνετοι και σας κάνουν να αισθάνεστε "σαν στο σπίτι σας". Σε μια ιδανική τοποθεσία, μόλις μερικά λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Βούλας, έχετε την ευκαιρία να ζήσετε σε μια πολυτελή, άνετη και μοντέρνα κατοικία. Σε λίγα βήματα φτάνετε στην παραλία της Βούλας και μπορείτε να βυθιστείτε στο σμαραγδένιο γαλάζιο της περίφημης Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Ένα φωτεινό, όμορφο, οροφοδιαμέρισμα ρετιρέ, με θέα θάλασσα και βουνό, 150 τ.μ., σας παρέχει μία άνετη διαμονή. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, 4ου ορόφου, πολυτελές, διαμπερές, προσόψεως, γωνιακό, διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, κλειστή κουζίνα και 2 μπάνια. Εκτός από την περιμετρική βεράντα, διαθέτει και μία έξτρα, στο πίσω μέρος, που είναι σαν όαση!
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, κλιματισμό, καθώς και ηλιακό. Επίσης, διαθέτει ασανσέρ, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, Θυροτηλεόραση, ηλ. συσκευές, διπλά τζάμια, τέντες, βεράντες, αποθήκη (πατάρι εντός του διαμερίσματος), κουφώματα αλουμινίου, και δάπεδα με μάρμαρα και ξύλο. Υπάρχει η δυνατότητα να χωριστεί σε δύο μικρότερα διαμερίσματα. Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται σε γνωστό δρόμο και η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 500μ, ενώ είναι πολύ κοντά στην αγορά, και τα μέσα μεταφοράς. Τέλος, είναι απολύτως κατάλληλο για οικογένειες ή για επένδυση.
*Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι κατηγορίας Δ.

Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.
Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.
Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
150 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
4° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino comune
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 720.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1975
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista