1/25

Terratetto unifamiliare 380 m², Centro di Saronida - Zona sul mare, Saronida

Saronida
€ 1.300.000
5+ locali
380 m²
3+ bagni
Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 11/07/2024
Descrizione

riferimento: EK-5542681

Ένα εντυπωσιακό, ανεξάρτητο οικογενειακό σπίτι στη Σαρωνίδα είναι τώρα διαθέσιμο προς πώληση. Αυτή η ιδιοκτησία διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, με τέσσερα από αυτά βρίσκονται στον ίδιο όροφο, κάτι που το καθιστά ιδανικό οικογενειακό σπίτι. Πρόσφατα κατασκευασμένο, το σπίτι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και προσφέρει μαγευτική θέα στη θάλασσα και τα βουνά από τα διάφορα μπαλκόνια του. Βρίσκεται σε μια ήσυχη οδό, περιτριγυρισμένο από παρόμοιες βίλες και πλούσια χλωρίδα.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο σπίτι είτε από το γκαράζ στον κάτω όροφο είτε από τον υπερυψωμένο ισόγειο. Για τη μέγιστη αξιοποίηση της εκπληκτικής θέας, οι χώροι υποδοχής βρίσκονται στον δεύτερο όροφο. Ο τελευταίος όροφος, σχεδιασμένος σαν μεσοπάτωμα, λειτουργεί ως ιδανικός χώρος για γραφείο ή βιβλιοθήκη, ενισχύοντας το καθιστικό με το διπλό ψηλό ταβάνι.

Ο κάτω όροφος περιλαμβάνει ένα πολυχρηστικό υπνοδωμάτιο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως παιδικό δωμάτιο, ένα βολικό μπάνιο, μια πλυντηρίου, και χώρο αποθήκευσης. Ένα ανελκυστήρας παρέχει εύκολη πρόσβαση από εκεί όλο τον δρόμο προς τον τελευταίο όροφο. Το υπερυψωμένο ισόγειο φιλοξενεί τα τέσσερα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει έναν πολύ μεγάλο περπάτημα στη ντουλάπα και ένα μεγάλο μπάνιο με υδρομασάζ και ντους. Τα τρία επιπλέον υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα μεγάλο μπάνιο και έχουν όλα πρόσβαση στα μπαλκόνια. Στον δεύτερο όροφο θα βρείτε την κουζίνα, την τραπεζαρία και το καθιστικό, με ένα μπαλκόνι που προσφέρει θέα στα βουνά και ένα άλλο που προσφέρει εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα. Ο τρίτος όροφος, σχεδιασμένος με στυλ μεσοπατώματος, επικρατεί πάνω από το καθιστικό.

Το ακίνητο βρίσκεται μόλις 700 μέτρα από τη θάλασσα, σε βολική απόσταση 18 χιλιομέτρων απ
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Piani edificio
4
Ascensore
Superficie
380 m²
Locali
5+
Camere da letto
5
Bagni
3+
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in box privato/box in garage
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 1.300.000
Prezzo al m²
3.421 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

Δ

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista