1/21

Terratetto unifamiliare 150 m², Kastro, Thasos

Thasos
€ 250.000
1 locale
150 m²
2 bagni
No Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 12/07/2024
Descrizione

riferimento: ΘΑΣΦ03

Επιπλωμένη μονοκατοικία εξαιρετικής κατασκευής, συνολικού εμβαδού 150 τ.μ, στην περιοχή της Θάσου. Είναι χτισμένη σε ένα κατάφυτο οικόπεδο 1.050 τ.μ, σε μια ήσυχη γειτονιά και απέχει 10 χλμ από τη θάλασσα. Είναι φωτεινή, ηλιόλουστη και ευάερη. Αποτελείται από δύο επίπεδα.

Ο χώρος του πρώτου επιπέδου αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μία ανεξάρτητη κουζίνα, η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη με το σύνολο των ηλεκτρικών συσκευών, ένα καθιστικό, στο οποίο μπορεί κανείς να συναντήσει ένα καλαίσθητο και περιποιημένο τζάκι διακοσμημένο με ξύλο και πέτρα και ένα μπάνιο, το οποίο διαθέτει ντουζιέρα. Το δεύτερο επίπεδο αποτελείται από ένα σαλόνι, το οποίο διαθέτει ένα ακόμα τζάκι, μία ανεξάρτητη κουζίνα και ένα μπάνιο. Στα δάπεδα έχουν τοποθετηθεί πλακάκια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίπλωση της μονοκατοικίας είναι από ξύλο MASSIF υπερπολυτελής και αρίστης ποιότητας.

Η συγκεκριμένη μονοκατοικία διαθέτει σίτες, μία αποθήκη, θέρμανση αυτόνομη πετρελαίου, μία πέργκολα, η οποία αποτελεί ιδανικό μέρος για χαλάρωση και ξεκούραση, αυτόματο πότισμα και δύο barbecue. Στον περιβάλλοντα χώρο της υπάρχει και μία θέση στάθμευσης 30 τ.μ. Ο κήπος της είναι περιφραγμένος και όμορφα διαμορφωμένος με πλακόστρωτα μονοπάτια και γκαζόν. 

Τιμή διαπραγματεύσιμη.
 
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
150 m²
Locali
1
Camere da letto
1
Bagni
2
Arredato
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 250.000
Prezzo al m²
1.667 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1990
  • Riscaldamento

    Autonomo, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    Esente
Scopri ogni angolo dell'immobile
+18 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista