1/8

Bilocale piano terra, Peraia, Thermaikos

Thermaikos
€ 210.000
3 locali
60 m²
1 bagno
Piano T
No Ascensore
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 18/07/2023
Descrizione

riferimento: 1-523

Κωδικός ακινήτου: 1-523 - Θερμαϊκός Περαία ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. ισόγειο μόνο 5 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1975 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, κήπο, A/C, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από πόλη 20000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 10000 μέτρα - Τιμή: 210.000 € Πρώτο στη θάλασσα, ισόγειο διαμέρισμα, συνολικού εμβαδού 60 τμ, σ ένα από τα καλύτερα σημεία της Περαίας, σε απόσταση 5 μόλις μέτρων από τη θάλασσα και με καταπληκτική θέα προς την πόλη της Θεσσαλονίκης και το Θερμαικό Κόλπο.
Το διαμέρισμα αποτελείται από δυο υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο, το οποίο διαθέτει ντουζιέρα. Είναι σε καλή κατάσταση και μάλιστα άμεσα κατοικήσιμο. Τα κουφώματα είναι συνθετικά βαρέως τύπου, ανοιγόμενα ανακλινόμενα και η πόρτα του διαμερίσματος είναι θωρακισμένη ασφαλείας. Στα δάπεδα έχει τοποθετηθεί μάρμαρο και πλακάκι, ενώ οι σωληνώσεις καθώς και τα υδραυλικά του διαμερίσματος έχουν αλλαχθεί ολοκληρωτικά.
Το διαμέρισμα διαθέτει έναν καταπληκτικό κήπο, όπου οι ιδιοκτήτες θα μπορούσαν να περάσουν καταπληκτικές στιγμές χαλάρωσης με θέα το απέραντο γαλάζιο και την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Τιμή διαπραγματεύσιμη.
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
60 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
1
Arredato
Balcone
No
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in doppio vetro / PVC
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 210.000
Prezzo al m²
3.500 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1975
  • Riscaldamento

    Autonomo, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    Esente
Scopri ogni angolo dell'immobile
+5 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista